Tensiuni în echipa Faimoșilor, după ce au câștigat jocul de recompensă! „Mă îngrijorează foarte mult situația de la noi! Sper ca toți să fim bărbați asumați”

Vedete

Tensiuni în echipa Faimoșilor, după ce au câștigat jocul de recompensă! „Mă îngrijorează foarte mult situația de la noi! Sper ca toți să fim bărbați asumați”

Jocul de recompensă a fost câștigat de Faimoși, dar noi tensiuni au ieșit la iveală.

Faimoșii au câștigat jocul recompensă cu scorul de 10 la 2 în fața Războinicilor de la Survivor România 2021. 

Starlin: Din păcate, piscina asta este nasoala pentru noi. Din păcate, de fiecare data cand am jucat în piscină, am pierdut. Partea buna a fost optimisul, nua f ost presiune șimă bucur cu toată echipa. 

Sorin: Părerea mea e că cerul râde pentru ei și e bucuros pentru ei. A fost foarte greu, eu m-am ținut de acea bară.

Am o mică teamă de apă și asta a fost problema mea. Sper ca de acum înainte să ne revenim, pentru că armonia e din ce în ce mai bună și sper să fie așa. 

Citeste si: Războinicii, îngrijorați de dispariția Roxanei de la Survivor! Andrei face declarații despre fata de care s-a apropiat mai mult: "Sper să nu fie nimic grav cu ea"

Maria: Cum a spus și Roxana, parcă eram din jocuri video.

În jocurile video unul pierde, unul câștigă. Piscina asta ne poartă foarte mare ghinion. Mă bucur măcar că nu au fost doar două fete ude de la noi, a fost și una de la ele. Săptămâna asta ne revenim pentru că vibe-ul este din ce în ce mai bun. 

Tensiuni în echipa Faimoșilor, după ce au câștigat jocul de recompensă la Survivor 

Jador: Mi-e foame de nu mai pot, vrea să mănânc.

Poate să mă plouă toată viața, băgați-mă în foc, băgați-mă în șerpi, în ce vreți voi, numai dați-mi mâncare. Și vreau să mai adaug ceva, îmi pare foarte rău pentru prietenul meu, dușamnul meu, Sorin și pentru bâlbâitul caer încearcă să bâlbâie româna. I-au bătut doi bărbați de la noi. Vai de capul vostru, să vă fie rușine. Vai de voi! Atât am avut de zis. 

Deși au câștigat detașat în fața Războinicilor, Faimoșii au încă probleme în echipă.

Sebastian este cel care a deschis subiectul, spre surprinderea tuturor. 

Citeste si: Băieții din echipa Faimoșilor dau cărțile pe față, într-o întâlnire secretă pe plajă! Care este adevărata părere despre Majda de la Survivor: "E varză"

Citeste si: Marilena a părăsit Survivor România! Decizie fără precedent în tabăra Războinicilor: "Am fost nevoiți să luam decizia descalificării"

Sebastian Chitoșcă: În primul rând, mulțumim publicului pentru această recompensă, îmi pare foarte bine că am câștigat-o.

Pe mine mă îngrijorează foarte mult situația de la noi din echipă, nu este una foarte bună, avem niște tensiuni. Sper ca toți să fim bărbați și să vorbim de mâine încolo aceste probleme între noi pentru că urmează o săptămână grea și trebuie să fim asumați în tot ce facem aici, la Survivor. Dacă nu suntem asumați, unii cred că ajungem să câștigăm Survivor dacă mințim pe după copaci.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Jador l-a întrerupt pe cochipierul lui: E un moment fericit acum, să știi. 

Sebastian: Stiu, stai liniști, lasă-mă să vorbesc. Sper din toată inima să fim maturi. Ne bucurăm de această recompensă și cam atât.

Roxana Nemeș: Mă bucur tare mult.

Nu a fost greu, a fost chiar funny. Nu mi-am dorit să intru în apă, dr totuși am intrat. Dar nu îmi pare rău, mă bucur că am câștigat pentru că puiul este preferatul meu și abia aștept să mâncăm. Mulțumim și publicului.