Tensiunile ating cote alarmante la Survivor România! Grațiela Duban și Elena Ionescu se iau la ceartă

Tensiunile ating cote maxime la Survivor România între Elena și Grațiela. Cele două concurente urlă una la alta, iar Grațiela nu a mai rezistat și a izbunict în plâns.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Lupta pentru supraviețuire din Republica Dominicană este din ce în ce mai aprigă. Concurenții sunt din ce în ce mai tensionați, iar acest lucru propagă certuri multe care se lasă cu aruncarea de cuvinte grele. Elena Ionescu este în continuare pusă la zid de către colegii ei din echipa Faimoșilor.

Conflictul dintre Grațiela și Elena continuă, chiar dacă Grațiela îi spusese la un moment dat Elenei să nu mai vorbească cu ea. Cu toate acestea Elena izbucnește și se ia la ceartă cu Grațiela. 

Citeste si: Remus a adus acuzații grave colegilor din tabăra Războinicilor: „Doi rechini în ocean și șapte la mine în echipă”

Citeste si: Surpriză de Mărțișor, pentru fetele de la Survivor! Faimoasa Asiana a primit o brățară de la un Războinic: „Ea este specială”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Citeste si: Ana Pal, dezvăluri cutremurătoare despre fratele ei bolnav! ”Medicii ne-au spus că mai trăiește un an! E greu, nu pot să mă uit la el cum moare!”

”Hai să nu mai jucăm teatru, te rog frumos”, spune Elena Ionescu.

”Eu nu joc teatru niciodată.”, a replicat Grațiela.

Grațiela Duban este grav afectată de cearta cu Elena și începe să plângă. 

„Să nu mai zică despre mine că sunt mincinoasă”, a spus Grațiela Duban cu lacrimi în ochi la testimoniale.

Dan Cruceru, supriză pentru fete de Mărțișor. Concurentele au rămas uimite 

Pentru a le mai descreți fruntea concurentelor, Dan Cruceru a hotărât că este timpul să le facă o supriză. Prezentatorul emisiunii le-a oferit câte o floare, un gest simbolic de Mărțișor, fapt care le-a impresionat pe Războinicele și Faimoasele din competiția Survivor. Și pentru a destinde și mai mult atmosfera în cadrul competiției aprige, concurenții din cele două tabere au jucat mima alături de Dan Cruceru. În plus, Asiana primește un mărțișor de la unul dintre Războinici. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Strugurel de la Oradea a murit fulgerător! Cunoscutul lăutar s-a stins în această dimineață

Faimosul Mirel Drăgan, show total la Timişoara! Schimbare uriaşă în cariera sportivului

Nu mai mâncați ouă din comerț, care au ștanțate cifra 3 pe coajă! Iată ce au descoperit cei de la Protecția Consumatorului

Imagini neașteptate! Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Exatlon a apărut aproape gol pe internet! Îi poate concura cu succes și pe cei de la Puterea dragostei

Speak și Cristina, ceartă ca la ușa cortului în Asia. Ce cuvinte au putut să-și zică! „Fă-te de c***t dacă vrei…”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies