Teo Trandafir, dezvăluiri dureroase despre perioada în care nu lucra. Vedeta a recunoscut că a avut probleme mari cu banii: "Nu aveam bani să cumpăr..."

Îndrăgita prezentatoare tv a oferit detalii despre o perioadă dificilă din viața ei, când nu avea niciun ban, pentru a se întreține.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Teo Trandafir și-a clădit o carieră impresionantă în televiziune și are parte de tot ceea ce își dorește, însă lucrurile nu au stat mereu așa. Vedeta Kanal D a dezvăluit, într-un interviu recent, că a existat o perioadă în viața ei când nu a a avut niciun ban și nu se putea întreține,

căci nu muncea.

Citeste si: Teo Trandafir vorbește deschis despre prima căsătorie: "Oamenii vin în viața mea și după își găsesc rostul lor"

Teo Trandafir, dezvăluiri dureroase despre perioada în care nu avea niciun ban

Teo Trandafir nu a avut deloc o viață ușoară, ci dimpotrivă. Prezentatoarea tv a traversat o perioadă cruntă pe vremea când nu muncea. Mai mult, vedeta a rămas chiar și fără utilități la un moment dat, pentru că nu și-a mai permis să plătească facturile, care erau destul de costisitoare.

Teo Trandafir a ajuns să nu mai poată plăti facturile la utilități
Teo Trandafir[Sursa foto: Captură tv]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Totuși, se pare că nu toți prietenii au părăsit-o la greu, căci Teo a dezvăluit faptul că Mircea Badea a fost singurul ce i-a oferit o mână de ajutor, atunci când a avut nevoie: "A fost

moartea! Dacă nu era Mircea Badea, nu știu ce făceam. A fost ceva greu de dus. Au fost și oameni care m-au sunat și m-au vegheat ulterior, au făcut un fel de gărduț. „Hai să nu mai cerem de la doamna Teo, pentru că știm că ne va da”. Unde erai, vorba fiicei mele, când eu împărțeam o mandarină cu fiică-mea?! Am povestit asta… Trebuiau plătite facturi. Ăștia de la gaze mi-au tăiat gazele cu mine în casă.
Nu aveam banii. Și au venit duminică, teoretic nu lucreză nimeni, și în duminica aia eram chiar relaxată, mă gândeam că nu au cum să vină. Și mi-au tăiat gazele cu mine în casă și să te rebranșezi este scump. Asta era destul de costisitor."
, a declarat Teo Trandafir, în cadrul emisiunii "În oglindă".

Teo Trandafir a învățat-o pe fiica ei să trăiască modest
Teo Trandafir și Maia, fiica ei[Sursa foto: Facebook]

Fiica lui Teo Trandafir a învățat să trăiască modest

Teo Trandafir și-a obișnuit fiica de mică cu greul, așa că Maia a avut multe lucruri de învățat din experiențele dificile prin care ea și mama ei au trecut de-a lungul timpului.

Citeste si: Teo Trandafir, mărturisiri cutremurătoare despre perioada în care a fost la un pas de moarte: "Nu aș fi putut supraviețui"

Vedeta Kanal D a povestit că adolescenta trăiește modest și nu se încumetă să arunce banii pe haine scumpe, de la brand-uri renumite, pentru că știe foarte bine cum e să nu îți permiți aceste lucruri: "De-aia Maia nu poartă brand-uri, de-aia nu are fițe și figuri, de-aia. Pentru că a văzut cum este când nu ai ce încălța, pentru că îi creștea piciorușul și eu nu aveam bani să îi cumpăr o altă pereche de pantofi.", a mai adăugat Teo Trandafir, în cadrul aceleiași emisiuni.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies