
kanald.ro
Teo Trandafir
Vedete
Teo Trandafir duce o viață echilibrată și se bucură de silueta dorită. Cum reușește?
Teo Trandafir este pe micul ecran de zeci de ani, timp în care a trecut prin multe schimbări, atât profesionale, cât și de imagine.
În ceea ce privește felul în care vedeta arată, Teo Trandafir se poate mândri cu faptul că a dat jos mai bine de 60 de kilograme.
Teo Trandafir
[Sursa foto: Facebook ]Asta se întâmpla cu mulți ani în urmă, însă de atunci și până acum prezentatoarea se menține la greutatea dorită. Ceea ce face ca multe doamne și domnișoare, dornice să îi calce pe urme, să fie curioase în privința secretului vedetei.
Ea, spune, însă, că, de fapt, nu este vorba de vreun secret, ci de o dietă minune care se numește: cumpătare.
Teo Trandafir spune, conform Ciao, că pentru a arăta așa cum își dorește are grijă să ducă un stil de viață sănătos, ceea ce înseamnă să mănânce puțin, să facă mișcare și să aibă o limită bine stabilită atunci când își mai satisface și poftele culinare.
Reporter: Cum reușești să te menții la aceeași greutate? Ai o dietă de la care nu te abați?
Teo Trandafir: Singura dietă minune care trece testul timpului și al cântarului este stilul de viață sănătos. Secretul constă în cumpătare. Mănânc puțin, am grijă să am o dietă care să aibă valoare nutrițională, fac mișcare și respect orele de odihnă. Asta nu înseamnă că nu pot mânca o prăjitură, dar mă opresc la una.
Și pentru că nu este strictă în alimentație, ci în porții, Teo Trandafir recunoaște că mănâncă și paste ori pizza.
Are chiar și o rețetă specială pentru o pizza rapidă, gustoasă și care nu necesită nimic altceva decât ce se găsește prin frigiderul oricui și un minim de efort.
”Noi mâncăm puțin și este ultima problemă pe care ne-o punem. De obicei comandăm ce ne este poftă. Maiei, de exemplu, îi plac pastele și are momente când și le prepară singură, face și niște sandwich-uri delicioase. Mai am momente când gătesc “pizza cu ce ai în frigider”, cum îmi place să o numesc. Cel mai important este blatul pe care eu nu îl fac folosind făină și pun legume, de obicei vânătă tăiată pe lung, peste care adaug ceapă, ardei, roșii, prosciutto, ce găsesc prin frigider, le „asezonez” cu mozzarela sau cașcaval și le bag la cuptor. Este un preparat cu efort minim și care „salvează” multe alimente din frigider”, a mai spus prezentatoarea.