Teo Trandafir, tristă că Răzvan Ciobanu e atacat și după moarte: "Am citit lucruri abominabile despre prietenul meu"

Teo Trandafir a făcut un live pe contul ei de Facebook despre Răzvan Ciobanu, în ziua înmormântării designerului. Teo și-a manifestat dezamăgirea că Răzvan Ciobanu este atacat și acum, când nu mai este printre noi.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

„Unul dintre oamenii pe care i-am cunoscut îndeaproape și care mi-a dat o ultimă lecție despre oameni. Prietenia noastră n-a început grozav. Nu ne-am plăcut acum 20 de ani când ne-am cunoscut și ne-am aruncat prin intermediul mass-media cuvinte care acum nu-și mai au sensul. Dar în timp ne-am dat seama că suntem doar copiii lui Dumnezeu și că nu avem niciun drept să facem asta. Ne-am întâlnit, ne-am cunoscut, am înțeles că suntem la fel și am legat o relație care nu se va sfârși niciodată.

Acum am citit lucruri abominabile despre prietenul meu. Și o să vă întreb un lucru? Ce se mai poate face acum? Perfect, îl înjurăm pe Răzvan Ciobanu, spunem despre el că era gay. Spusese el înainte. Răzvan n-a ascuns nimic despre ce a făcut. A făcut greșeli pe care și le-a asumat și despre care ne-a învățat să nu facem la fel. Cuvintele care se aruncă acum sunt inutile. Răzvan Ciobanu a murit, el nu-și mai poate cere iertare…”, a spus Teo Trandafir în live-ul de pe Facebook. 

fara descriere

„Suntem sortiţi pieirii şi cu toţii greşim. De aceea, în aceste momente grele, rugăm pe toată lumea să respecte durerea familiei, a celor care l-au iubit foarte tare şi, nu în ultimul rând, a prietenilor. Pentru noi, Răzvan Ciobanu rămâne acel copil minunat, cu suflet minunat, declarat la începutul carierei sale copilul minune al modei româneşti - un copil care prin creativitatea sa a demonstrat că este bun. Ne pare rău că ne despărţim astfel de el atât de devreme. Răzvan, te iubim, drum lin, somn lin şi fie ca ce se va întâmpla de acum încolo să fie luminat! Dumnezeu să te ierte”, a declarat și Cătălin Botezatu, la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu a fost înmormântat la Cimitirul Progresul din Capitală, în prezența a vedete TV, apropiați, membri ai familiei, dar și oameni simpli veniți să își ia rămas-bun de la el. Printre vedetele care au mers la înmormântarea designerului se numără Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, Mircea Solcanu sau Iulia Albu.

Citeste si: Dezvăluiri tulburătoare! E cutremurător ce se întâmplă acum, acasă la Răzvan Ciobanu

Citeste si: Delia, distrusă de durere! "Dumnezeu să te odihnească" A murit un tânăr celebru!

Citeste si: Imagini cutremurătoare de la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Mamei designerului i s-a făcut rău!

Citeste si: Mircea Solcanu, de nerecunoscut la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! Cum arată acum fostul prezentator

Citeste si: Preoţii care au oficiat slujba de înmormântare a lui Răzvan Ciobanu, criticaţi dur: "A fost grotesc!"

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate