Teodor Emi spune cum a fost posibil să-l facă pe Mircea Badea KO în 5 secunde! "Aceasta e lovitura care l-a pus la pământ! E o combinație clasică din boxul thailandez. De acum va purta numele de Mircea Badea" VIDEO EXCLUSIV

Motociclistul Teodor Emi, cel care l-a făcut KO în 5 secunde pe Mircea Badea, într-o gală de lupte organizată acum câteva zile, a dezvăluit pentru WOWbiz.ro, în exclusivitate, câteva dintre lucrurile pe care le-a observat după confruntarea cu prezentatorul TV.

Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Mai exact, susține Teodor Emi, deși era convins că Mircea Badea s-a pregătit temeinic după ce, acum patru ani, l-a învins tot înainte de limită, lucrurile au stat cu totul altfel, motiv pentru care, încă de la început, a și atacat, cu forța maximă.

Citeste si: Prima reacție a familiei lui Mircea Badea după bătaia încasată de prezentator! Tatăl vedetei a reacționat: ”V-ați fi refugiat din prima secundă la raionul de scutece!”

Citeste si: Interviu exclusiv cu Teodor Emi, motociclistul care l-a făcut praf pe Mircea Badea în 5 secunde! ”Sper că și-a învățat lecția” VIDEO

Citeste si: Oreste îl face praf pe Mircea Badea după înfrângerea umilitoare în fața lui Tedi Emi: „Îl încurajați în demența lui”

Citeste si: Vila în care VIP-urile petreceau cu escorte de lux a fost închisă de mascați. Afacerea „Mon Amour” era condusă de părinții unui polițist dat afară din sistem...- bzi.ro

Mai exact, după ce l-a făcut praf în doar 5 secunde pe Mircea Badea, motociclistul Teodor Emi, deținătorul centurii negre cu 3 Dan în kickboxing, a explicat pentru WOWbiz.ro

că, de fapt, s-ar fi așteptat ca prezentatorul TV să aibă reacție în momentul combinației de pumn – genunchi care l-a trimis în lumea viselor.

 

”Este o combinație clasică din boxul thailandez. Adică două directe în gardă, clinci și genunchi în figură. Dar nu a avut nicio reacție, nu a blocat”, ne-a explicat Teodor Emi. Mai mult, pentru WOWbiz.ro,

el a detaliat tehnica pe care a aplicat-o și pe care, mai în glumă, mai în serios, a numit-o ”combinația Mircea Badea”, exemplificând-o cu ajutorul elevilor de la sala la care se pregătește și la care predă artele marțiale.

În altă ordine de idei, motociclistul care l-a făcut praf pe Mircea Badea nu crede că prezentatorul TV ar putea avea viitor în domeniul sporturilor de contact. ”Mircea Badea nu are șanse să devină un luptător, la vârsta lui.

Sau, poate, dacă ar concura cu luptători de vârsta lui, de peste 40 de ani, la old-boys. Dar, cu un profesionist, nu îl văd să lupte un meci întreg...”, ne-a spus, franc, Teodor Emi.

Vezi glumele favorite pe seama lui Mircea Badea, dupa ce a fost facut KO de motociclist, spuse chiar de Teodor Emi

Teodor Emi, despre lupta cu Mircea Badea: ”Nu am văzut un KO cum și-a luat Mircea Badea”

Teodor Emi și-a dat seama că l-a luat prea în serios pe Mircea Badea și lămurește situația cu privire la KO pe care prezentatorul Tv l-a resimțit. ”Efectul loviturii asupra lui a fost destul de puternic. A fost un KO foarte puternic și, sincer, chiar nu vă spun ca să mă pun bine cu el sau să vreau să par eu băiatul bun sau alte chestii... Dar, dacă aș fi știu de dinainte că o să pice atât de rău, l-aș fi ținut. Sincer. Adică, chiar a căzut foarte urât. I-am țintit fix bărbia. El s-a și lăsat un pic și asta a amplificat impactul. Adică el, practic, a dat un pic cu capul în genunchiul meu. Eu am vrut să îi dau cu genunchiul în cap, iar el a dat cu capul în genunchi Lovitura a fost cam de nota 9,5. Eu am dat cam de 8, mai ales că forța e mai mare la corp decât la cap, dar având în vedere că el a dat cu capul în genunchi, de la 8 s-a ridicat cam la 9,5. Nu am stat să îl număr, eu vorbeam cu elevul meu care stătea cu mine la colț, mă uitam prin sală, nu am stat să număr. Dar, cred, după ce am văzut filmarea, cred că a stat 5-10 secunde a stat sigur. După aceea, este normal să nu te lase  (să te ridici, n. red.), ar fi fost chiar o crimă să îl lase. S-ar fi putu ridica foarte greu și vă dați seama că nu mai era în stare de nimic. Deci el nu mai era în stare să continue meciul sub nicio formă. Putea să aibă urmări foarte grave... (...)Când l-am văzut leșinat, căzut, am fost uimit. Am fost uimit de efectul loviturii, chiar nu mă așteptam.  Din experiența mea de 18 ani de arte marțiale nu am văzut un KO cum și-a luat Mircea Badea, să cadă cu capul așa... Dacă era să știu dinainte, chiar l-aș fi prins”, a explicat, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Teodor Emi.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies