Teodora de pe insulă a recunoscut atracția pe care o simte pentru Mircea: “Dacă nu aș avea brățara la mână, aș încerca mai multe cu el”

Teodora de pe insulă a recunoscut atracția pentru Mircea: “Dacă nu aș avea brățara la mână, aș încerca mai multe cu el”


In articol:

Pentru Aurel, noaptea cu numărul șapte pe insulă a însemnat momentul în care a părăsit resortul definitiv. Bărbatul a declarat că este gata să ia o decizie, aceea de a rămâne alături de Alexandra, femeia despre care a susținut că este cea care îi aduce echilibrul.

Doar că insula i-a pus la dispoziție concurentului alte 24 de ore pentru a clarifica lucrurile cu Dana, cea care în urmă cu câteva zile i-a devenit soție.

Teodora de la Insula Iubirii a recunoscut atracția pentru Mircea

Aurel nu a suspectat nicio secundă că jocul lui duplicitar va fi demascat, la fel de convingător jucat în fața ambelor femei. Cel care avea impresia că poate doar să profite în urma situației pe care insula i-o oferă, a pierdut tot ce crede că a câștigat cu atâta ușurință la ceremonia focului.

Diana a plecat de la prima oră a dimineții la o întâlnire în capitala Thailandei, în compania lui George, cel pe care îl visa drept viitor soț. Nehotărâtă între a fi drăgăstoasă, a fi acuzatoare sau certăreață, Diana a jucat toate ipostazele pe drumul de patru ore și a reușit să obțină doar nepăsarea ispitei. Întâlnirea celor doi a fost cel mai nereușit date avut de cineva vreodată pe Insula Iubirii.

Petrecerea de la Minitel a fost momentul în care Diana și-a încălcat și ultima promisiune făcută acasă, aceea de a nu consuma băuturi alcoolice, așa că a început să îl sărute pasional pe George, ca ulterior să îl ia pe Andi la dans.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

Citeste si: Ispita Irina, mărturii șocante: ”Mama a făcut stop cardiac când a aflat că plec în Thailanda”

Citeste si: Teodora de la Insulă este în doliu! „Vineri m-ai sfătuit să zâmbesc, azi, nu pot”

Citeste si: Cea mai sexy ispită de la Insulă aruncă bomba! „Am întâlnit pe cineva, mi-a furat minţile, mi-a pus inelul pe deget...”

 

Ispita Mircea a evitat o implicare emoțională și s-a limitat la dorința exprimată de Teodora, după ce concurenta a anunțat că vrea să îl folosească doar pentru a își educa iubitul.

Doar că femeia și-a schimbat viziunea în ceea ce îl privește pe Mircea, iar în ultimele 24 de ore, ispita s-a transformat din simplu instrument în posibil iubit.

“Îmi place de Mircea și ca bărbat și ca prieten. Îl simt aproape, nu ca pe o ispită. Dacă nu aș avea brățara la mână, aș încerca mai multe cu el, pare a fi o aventură periculoasă. Mi-am dat seama că vreau un bărbat lângă mine, cu Eusebiu nu mă simt în totalitate femeie”, s-a confesat Teodora în camera de testimoniale. Chiar dacă Mircea este bărbatul la care ea visează, nu este dispusă să îi comunice lui Eusebiu despărțirea, alegând rațional unica variantă reală a unei relații.

În seara cu numărul șapte Eusebiu a stat pentru prima dată în fața flăcărilor aducătoare de vești. Discuțiile pline de eschive și răspunsuri gândite, au demonstrat că Eusebiu nu a fost dispus să fie sincer, pretinzând că miracolul iubirii a apărut în viața lui chiar în lipsa Teodorei. Ba mai mult, bărbatul care fugea de ideea de căsătorie, chiar și atunci când a fost presat să facă o promisiune, a găsit în șapte zile de când nu a mai stat în preajma Teodorei dorința de a întemeia o familie cu aceasta.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ispita Irina, mărturii șocante: ”Mama a făcut stop cardiac când a aflat că plec în Thailanda”

Teodora de la Insulă este în doliu! „Vineri m-ai sfătuit să zâmbesc, azi, nu pot”

Cea mai sexy ispită de la Insulă aruncă bomba! „Am întâlnit pe cineva, mi-a furat minţile, mi-a pus inelul pe deget...”

Iată ce trebuie să faci pentru a avea parte de câștiguri financiare mâine!

Medicamentul minune care pune capăt pandemiei! Milioane de oameni îl vor primi

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Ora de iarnă 2021. Ce s-a întâmplat cu schimbarea orei? Avem ultimele informații

VIDEO | Un cunoscut fotbalist a recunoscut că este homosexual. Este primul fotbalist profesionist în activitate care a anunţat asta

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies