Cea mai sexy ispită de la Insulă aruncă bomba! „Am întâlnit pe cineva, mi-a furat minţile, mi-a pus inelul pe deget...”

Ispita Irina de pe Insulă, la un pas de căsătorie. Frumoasa blondină primise și inelul de la bărbatul care i-a furat mințile.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Ispita Irina a fura inimile bărbaților de pe Insulă și de acasă. Frumoasa blondină nu surpinde doar prin aspectul fizic, dar este și extrem de deșteaptă. Cu toate că e dorită de atâția bărbați, ea nu prea a avut noroc în dragoste. A fost la un pas de căsătorie, dar a ajuns să fie extrem de dezamăgită.

„Am întâlnit pe cineva, mi-a furat minţile, mi-a pus inelul pe deget, m-a cerut de la părinţi, chiar şi de la tatăl meu care este separat de mama, iar la o lună după acest gest, când ne pregăteam de nuntă, l-am prins cu alta. Nu a ştiut să-şi explice gestul. De atunci am mai avut o singură încercare să-mi refac viaţa", a spus ispita de 23 de ani.

Citeste si: Primele imagini cu ispita Bianca Pop de la Insulă și iubitul ei! Cât de îndrăgostită e după despărțirea de Ciprian Pian

Citeste si: Gina Pistol, noi declarații despre nunta cu Smiley! Vedeta spune că e sufletul ei pereche! „O să-i port numele”

Citeste si: O bătrânică de 93 de ani a fost arestată, deși nu a comis niciun delict! Cum a fost posibil așa ceva

fara descriere

Ispita Irina nu și-a dorit să participe la emisiune

Spre deosebire de alte tinere, care și-au dorit să ajungă la televizor pentru a se face remarcate, ispita Irina nu și-a dorit asta. Ea a ajuns să joace acest rolul datorită unui prieten.

„Pe insulă este mult mai greu decât pare. Este foarte mult stres şi ore puţine dormite. Am fost înscrisă la casting de către un prieten bun din copilărie, ca mi-a spus că sunt o fire certăreaţă şi m-aş descurca acolo. Bineînţeles că am avut o mică ceartă cu el când am aflat ce a făcut, apoi am acceptat. În primele zile, întrebam producătorii ce trebuie să fac. Nu ştiam exact. Ei mi-au spus să fiu naturală, apoi totul a decurs foarte bine", a declarat ispita Irina.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate