Teodora, fiica preotului Florin Stamate, înmormântată la mănăstire ”Ne-a rugat să o îmbrăcăm în costum popular” Mărturisiri sfâșietoare ale părintelui

Fiica de 15 ani a preotului Florin Stamate, Teodora, a murit din cauza unei boli cumplite de care suferea de doi ani.

Autor: C.L.

In articol:

Teodora, fiica de 15 ani a preotului Florin Stamate de la Parohia Șesuri din Bacău, a murit duminică, după o îndelungă și grea suferință cauzată de cancerul care a măcinat-o în ultimii doi ani.

Înainte de a muri, fata a lăsat indicații despre cum își dorește să fie înmormântată și  a  lăsat fiecăruia dintre frații ei câte ceva din lucrurile ei.

Părintele Stamate a povestit îndurerat cum i-a pregătit Teodora pentru despărțire, pentru că fata știa că avea să moară.

Citeste si: Rugăciune vineri. Cea mai puternică rugăciune către Iisus Hristos

Citeste si: Loredana Groza șochează din nou! Artista a postat o fotografie, direct din pat, fără a avea prea multe haine pe ea- bzi.ro

Citeste si: “Coana Chiva” e distrusă după moartea soţului răpus de cancer: „Iertaţi-mă, dar simt ca înnebunesc”

Citeste si: Tânăr bolnav de cancer, amendat de polițiști pentru un motiv halucinant: "Văd durere, văd lacrimi, văd nedreptate..."

Teodora, fiica preotului Stamate, înmormântată la mănăstire

"A plecat după ce ne-a pregătit pe fiecare dintre noi pentru acest mo ment.

Cu doar câteva zile în urmă a împărţit toate lucrurile ei fiecărui frăţior în parte, apoi ne-a spus că dorinţa ei este să fie înmormântată în cimitirul mănăstirii de maici Paltin- Petru Vodă- Neamţ, acolo unde de câţiva ani mergea în vacanţă şi petrecea clipe înălţătoare alături de maici. Ne-a rugat să o îmbrăcăm în costum popular românesc. A dat fiecărui frăţior câte un sfat; ne-a întărit pe noi părinţii mulţumindu-ne pentru tot ce am făcut pentru ea şi cerându-şi iertare de la toţi“, a anunţat părintele Stamate, într-o postare pe Facebook.
 

Teodora a fost înmormântată joi așa cum și-a dorit, în cimitirul mănăstirii Paltin, de la Petru Vodă (judeţul Neamţ), unde adolescenta obişnuia să-şi petreacă vacanţele în ultimii ani. La slujbă au asistat familia și prietenii apropiați ai fetei de 15 ani.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies