Cătălin Botezatu, în lacrimi, după intervenția chirurgicală! Emoționant, ce l-a făcut să plângă pe designer! Cum arată acum VIDEO

Cătălin Botezatu a fost la un pas de moarte, după ce medicii i-au descoperit o tumoare. Creatorul de modă a fost operat de urgență, în Turcia, iar acum se recuperează în țară.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Vestea că a fost la un pas de moarte i-a speriat pe prietenii dar și pe fanii designerului, care au intrat imediat pe pagina lui de socializare pentru a-l întreba cum se simte și pentru a-i transmite gândurile lor bune.

Cătălin Botezatu s-a întors acasă duăpă operația suferită în Turcia și  a transmis un mesaj celor care au fost alături de el în această perioadă.

”După o absență de 20 de zile, iată că intru din nou în contact cu voi. O fac pentru că au fost atât de multe mesaje, mii de mesaje venite pe toate rețelele de socializare. Mă simt onorat, mă simt iubit mai mult ca niciodată. Vă mulțumesc tuturor. De la prietenii mei care s-au suit în avioane când au aflat ce mi se întâmplă, până la persoane care m-au sunat, mi-au scris din toate colțurile lumii, interesându-se de viața mea. Sunt bine acum! Sunt în România, într-un loc drag mie. Am o perioadă de recuperare, care e destul de grea dar peste care voi trece (…) Am văzut că sunt atât de iubit, încât asta mi-a dat putere. Vă mulțumesc și vă iubesc”, a încheiat Cătălin Botezatu mesajul său video, cu vocea gâtuită de emoții și lacrimi în ochi.

Citeste si: Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital! Primele declarații după diagnostic: „S-a agravat brusc, în câteva ore”

Citeste si: Cătălin Botezatu, despre relația dintre Bodi și Bianca Drăgușanu: „Cred că te saturi de atâta ciorbă… mai vrei și friptură”

 

Cătălin Botezatu, operat de urgență în Turcia 

Cătălin Botezatu a suferit o intervenție chirurgicală și i-a fost îndepărtată o tumoare. Operația a avut loc în Turcia, într-o clinică din Istanbul. La Teo Show, Cătălin Botezatu și-a arătat operația de pe burtă.

Citeste si: Ce a apărut pe pagina lui Cătălin Botezatu, după ce a anunțat că a fost la un pas de moarte: „După fiecare perioadă...”

Ce declarații a făcut Cătălin Botezatu de pe patul de spital:

„Nu credeam că o să am niște dureri atât de mari. Niciodată nu am avut dureri așa mari! Durere în tot corpul... Au trecut, mi-au dat tot felul de sedative. Blocul operator arată ca la NASA”.

Imagini șocante cu Cătălin Botezatu pe patul de spital! Cum arată operația de pe burtă: "Am trecut pe lângă moarte"

Cătălin Botezatu a arătat telespectatorilor cum arată burta lui după operație: „Stomacul meu e puțin umflat. M-am speriat când am văzut cum arată operația. Sunt două cusături, una cu niște capse de metal, pe interior. A fost o durere groaznică după ce s-a dus anestezia. Au fost mulți medici, multe asistente in salon. Eram conectat la nu știu câte aparate, la nu știu câte fire. Am zis: Doamne, ce am pățit? Ce mi se întâmplă?! Medicii sunt nemaipomeniți!

Aveam o durere care se mișca de colo-colo, nu i-am dat importanță. Am făcut un control total, i-am spus dlui doctor că mă doare în stomac ceva. S-a sfătuit cu alți medici. Mi-a zis că e apendicele. De jurul împrejurul apendicelui sunt niște săculeți, dacă se lipesc de apendice nu e bine, dar nu îmi închipuiam că e așa. Am trecut pe lângă moarte, am oprit cancerul. ”, a spus Cătălin Botezatu, la scurt timp de la intervenție.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate