Testul toxicologic al Margheritei de la Clejani este gata! INML are rezultatul

La aproape două luni de la scandalul în care a fost implicat Margherita de la Clejani, rezultatul toxicologic al vedetei este gata.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Testul toxicologic al Margheritei de la Clejani este gata!


In articol:

Testul toxicologic al Margheritei de la Clejani este gata! În urmă cu aproape două luni, Margherita de la Clejani apărea pe toate tabloidele și televiziunile din România. Fata Clejanilor a provocat un accident rutier și este suspectă că s-ar fi aflat sub influența substanțelor stupefiante. Nici până în momentul de față nu s-a aflat adevărul, singurii care știu sunt medicii legiști de la Institutul Național pentru Medicină Legală.

Rezultatul pentru testul toxicologic al Margheritei de la Clejani este gata, însă nu a ajuns nici la Poliție, dar nici la familia vedetei. Rezultatul încă se află în insititut și ar fi durat atât de mult pentru că nu ar fi fost achitată taxa pentru grăbirea procesului, potrivit România TV. Amintim că, în urmă cu două luni, Margherita de la Clejani a fost depistată pozitiv în urma testului făcut de către polițiști.

Citeste si: Margherita de la Clejani a dat în mintea copiilor! Ce a făcut cântăreața după ce i s-a interzis să mai urce la volan?

Citeste si: Internauții au crezut că nu văd bine. Margherita de la Clejani, călare pe o cruce: „S-a urcat pe crucea troiței monumentului...”

Citeste si: Margherita de la Clejani și-a vopsit părul roz. Imagini de senzație cu fata Clejanilor VIDEO

De ce plătește Ioniță de la Clejani testul toxicologic al Margheritei

Ioniță de la Clejani a angajat un avocat pentru ca fiica lui, Margherita, să fie apărată în fața acuzațiilor care i se aduc, după ce a făcut accident. Ioniță de la Clejani crede că Margherita a fost sinceră cu el și că nu ar fi consumat substanțe interzise.

Testul toxicologic al Margheritei de la Clejani este gata!

Cum Ioniță de la Clejani consideră că rezultatul testului nu a fost corect, el vrea să afle cât mai repede rezultatele de la analizele de sânge recoltate Margheritei și trimise la Institutul de Medicină Legală. (Citeste si: VIDEO| Margherita de la Clejani are din nou probleme. Este anchetată după ce a pălmuit maimuța)

Ioniță de la Clejani a declarat că a angajat un avocat. ”Voi plăti eu pentru ca testul de la INML să iasă cât mai repede. Eu voi face public rezultatul imediat după ce-l voi afla”, a declarat Ioniță de la Clejani, în urmă cu aproape două luni.

Citește continuarea AICI.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate