Thalida de la Puterea Dragostei, din nou în Turcia! ”Mă operez la nas”

Thalida, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, pleacă din nou în Turcia, de data asta pentru o intervenție chirugicală.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

După ce a ieșit din casa de la Puterea Dragostei și a scos o nouă melodie, în colaborare cu Raju, concurent la Puterea Dragostei, Thalida a decis să facă o schimbare. Pentru acest lucru, Thalida se întoarce, zilele următoare, în Turcia.

”O să mă operez la nas. Am un complex de pe la 15 ani. Acum m-am hotărât să fac această intervenție. O să merg la Ensar Duman, care îmi pune la dispoziție o echipă de medici bună. Din punctul acesta de vedere sunt liniștită. Însă, mi-e frică pentru că în viața mea nu numai că nu am făcut nici o operație, dar nici măcar o injecție”, ne-a spus Thalida, care la finalul acestei săptămâni speră că va avea un nas nou.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei și Turcu, în ipostaze de ”cuplu”! Cum s-au pozat cei doi

Citeste si: Mary și Robert, împreună?! Scene tandre între ei la Puterea Dragostei: "Mă gândesc la tine"

Citeste si: Cum arată Bianca și Simina fără machiaj! Fanii Puterea Dragostei, extaziați când le-au văzut

fara descriere

Astfel, în următoarea perioadă, Thalida se va afla în Istanbul, unde speră că se va întâlni și cu fostele ei colege de la Puterea Dragostei, Bianca și Mary, cu care a rămas prietenă.

Thalida și Raju de la Puterea Dragostei au scos o piesă împreună

Între timp, în țară, profitând de o mini vacanță pe care Raju a avut-o de la Puterea Dragostei, Thalida și rapperul au scos o melodie împreună, iar videoclipul acesteia a fost și lansat luni dimineață. ”Pe Raju l-am cunoscut prin Turcu si din una în alta, mi-a spus că are o propunere de piesă pentru mine. Am acceptat și așa a apărut peiesa ”Nu sunt Maluma”, ne-a povestit Thalida. 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate