Bogdan Stanoevici a murit
Bogdan Stanoevici a murit la 62 de ani

Vedete

Theodor Paleologu, declarație șoc după moartea lui Bogdan Stanoevici ”Vor spune că...”

Actorul Bogdan Stanoevici, fost candidat la alegerile prezidențiale din 2019, dar și la cele parlamentare din decembrie 2020, a murit marți, după ce fusese infectat cu noul coronavirus.

Actorul Bogdan Stanoevici a ajuns în spital la jumătatea lunii decembrie din cauza unor complicații după infectarea cu COVID -19, însă starea lui s-a agravat după ce a luat o infecție nosocomială din Spitalul Pantelimon. Cum, plămânii săi nu mai funcționau, s-a luat decizia mutării sale în Spitalul Fundeni, pentru o procedură relativ nouă și complicată. Din păcate, actorul nu și-a mai revenit, iar marți a fost declarat decesul său.

Diana Șoșoacă, prietenă cu actorul: Bogdan Stanoevici se vindecase de COVID

Deși, Bogdan Stanoevici a ajuns în spital din cauza infectării cu noul coronavirus, apropiații săi susțin că nu aceasta a fost cauza morții sale. ”Bogdan Stanoevici nu a murit de COVID! Se vindecase la două săptămâni după internare. Bogdan avea afecțiuni de o viață care nu i-au fost tratate. La 62 de ani, arăta ca la 46. M-a rugat să lupt până la capăt și să nu mă las. Aviz amatorilor și criminalilor din sistem! Nu ne puteți omorî pe toți”, a scris revoltată Diana Șoșoacă, senatoarea AUR, prietenă bună cu actorul Bogdan Stanoevici.

Citeste si: Actorul Bogdan Stanoevici a murit la 62 de ani, pe patul de spital. A fost ucis de Covid-19!

De altfel, și cu câteva săptămâni în urmă, Diana Șoșoacă declara că va sesiza Parchetul General pentru a desfășura anchete în spitale.

Însă, un alt mesaj șocant după moartea actorului a venit și de la Theodor Paleologu. Acesta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, care a intrigat multă lume.

”Dedesubtologii vor spune că Bogdan Stanoevici nu a murit de covid, ci a fost asasinat de oculta medicalo-globalistă”, a scris Theodor Paleologu.

Theodor Paleologu
Theodor Paleologu, despre moartea lui Bogdan Stanoevici[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Citeste si: Drama lui Bogdan Stanoevici, aflat în stare critică din cauza COVID-19! Concediat în februarie de la Circul Metropolitan, actorul se luptă în instanță cu primăria condusă de Nicușor Dan! Dezvăluiri exclusive

Familia lui Bogdan Stanoevici locuiește în Franța

Bogdan Stanoevici a plecat, imediat dupa Revoluție în Franța, acolo unde s-a și căsătorit cu o franțuzoaică. Cei doi au împreună un copil mare care, atunci când Stanoevici s-a decis să revină în România, a rămas în Franța.

Despre băiatul său, Bogdan Stanoevici nu a vrut să vorbească prea mult niciodată. La un moment dat, a spus însă mândru că deși este francez, mama lui, franțuzoaica este catolică, băiatul a fost botezat ortdodox, pentru că actorul a vrut să aibă aceeași religie cu el. Apropiații au spus că atunci când starea lui Bogdan Stanoevici s-a agravat, copilul său a fost chemat de urgență în țară.