Tibi Clenci și soția lui, poveste de dragoste parcă desprinsă din filme. Cum a reușit Adina să îl cucerească pe juratul de la "Bravo, ai stil! Celebrities"?

Celebrul fotograf s-a îndrăgostit iremediabil de partenera lui de viață, pe timpul studenției.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Toată lumea îl cunoaște pe Tibi Clenci prin prisma carierei în domeniul fotografiei, dar și din platoul "Bravo, ai stil! Celebrities", acolo unde jurizează alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Totuși, puțini știu că bărbatul are acasă o soție pe care o adoră și cu care este căsătorit de 23 de ani. Într-un interviu recent, Tibi Clenci a dezvăluit cum a ajuns să o cunoască pe Adina, femeia care l-a făcut tată, dar și cum a reușit aceasta să îl cucerească, prin simplitatea ei.

Citeste si: Tibi Clenci de la "Bravo, ai Stil!", un familist convins. Juratul, topit după soția lui, după 23 de ani de căsătorie: "Soția mea este cea mai frumoasă sursă de inspirație"

Tibi Clenci și soția lui, poveste de dragoste impresionantă

Tibi Clenci este unul dintre bărbații din showbiz a cărui prezență nu poate fi trecută ușor cu vederea. Cu toate că fotograful este apreciat de multe doamne și domnișoare, singura care se bucură de toată atenția lui este Adina, femeia care îi stă alături de 23 de ani și care i-a dăruit și un băiețel. Juratul de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a vorbit în nenumărate rânduri despre cea care îi este parteneră de viață și chiar a povestit cum l-a

făcut soția lui să se îndrăgostească iremediabil de ea, pe vremea studenției: "Eu mă întorsesem în Regie, în cartierul studențesc, după un an petrecut în Anglia și aveam în minte și în suflet marea dorință de a întâlni o fată româncă, ale cărei vorbe dulci să răsune diferit față de atât de utilizatul «I love you» al fetelor din UK.

Tibi Clenci s-a îndrăgostit de soția lui pe vremea când era student

Tibi Clenci

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Știam că fetele noastre prețuiesc acest cuvânt și că îl folosesc cu sfințenie, nu la tot pasul. Și, uite așa, intru în camera unor prietene dragi mie din același cămin unde eu eram șef de cămin; le îmbrățișez. Una dintre amicele mele îmi făcea cu ochiul și îmi indica o direcție, șoptindu-mi să mă întorc și să privesc. Finally, privind către acea direcție, am văzut cocoțată pe o masă o fată într-o pijama salopetă, care răsucea, sau mai bine zis se chinuia să monteze un bec; și chiar a reușit.

Lumina a învăluit camera, însă parcă nimic nu strălucea mai tare ca Adina.", a povestit Tibi Clenci, pentru Unica.ro.

Tibi Clenci a fost cucerit de simplitatea Adinei

Tibi Clenci, alături de fiul lui

[Sursa foto: Instagram]

"Forța plină de delicatețe care m-a purtat și mă poartă pretutindeni este minunata mea Adina"

Chiar dacă Tibi Clenci a recunoscut că momentul în care a zărit-o pe soția lui la cămin a fost acela în care Adina i-a atras atenția, cei doi au început o relație câteva luni mai târziu, când actuala lui parteneră i-a cerut într-o seară brațul, ca să nu alunece.

Citeste si: Cine e soția lui Tibi Clenci, juratul de la „Bravo ai stil! Celebrities”

De atunci nu a mai fost decât un pas până la o poveste de dragoste impresionantă, iar fotograful mărturisește că este recunoscător pentru tot ce s-a întâmplat și pentru familia pe care a reușit să și-o întemeieze: "Așa am cunoscut-o eu pe soția mea. Mai târziu, în iarna ce a urmat, m-a cunoscut și ea, rugându-mă să-i ofer brațul, să nu alunece. Dacă nu ar fi îndrăznit ea, Doamne, nici nu vreau să mă gândesc cine aș fi fost eu, ce viitor diferit aș fi avut și nu… nimic nu-i mai frumos ca acela pe care-l avem. Eu am aripi, însă forța plină de delicatețe care m-a purtat și mă poartă pretutindeni este minunata mea Adina.", a mai spus Tibi Clenci, pentru sursa amintită.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tibi Clenci, viața înainte de celebritate! Ce a lucrat înainte de fi în lumina reflectoarelor?

Tibi Clenci a răspuns la cele mai picante întrebări: ”Ești răuț cu concurentele?”. Juratul de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, momentul adevărului

Cine sunt cei trei membri din juriul „Bravo, ai stil! Celebrities” 2021. Sezonul 7 al emisiunii începe pe 8 septembrie

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

ȘOCUL ANULUI despre PFIZER! Lovitură totală pentru cei vaccinați cu ambele doze. Au anunțat acum

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

E descoperirea momentului. O plantă otrăvitoare, leacul pentru COVID-19. Rezultatele din laborator sunt promițătoare

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies