Tily Niculae a trecut prin momente cumplite. Fiul actriței a suferit o arsură de gradul 2: "Simțeam cum îmi vine să urlu"

Tily Niculae a trecut prin momente extrem de dificile, după ce fiul ei a suferit o arsură de gradul 2.

Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Tily Niculae a trecut prin momente extrem de dificile, după ce fiul ei a suferit o arsură de gradul 2. Micuțul se afla în grija bunicii lui, în momentul în care a avut loc tragedia. 

Fiul lui Tily Nicuale a suferit o arsură 

Actrița Tily Nicuale a trecut prin momente de panică, după ce a fost anunțată că fiul ei s-a opărit. Se pare că micuțul se afla în grija bunicii lui, când a avut loc întreaga poveste. Fiul artistei se juca cu butoanele de la aragaz, iar în momentul următor oala cu ciorbă fierbinte de pe aragaz a căzut. 

Citeste si: Tily Niculae și familia ei s-au îmbolnăvit de COVID-19! „Era păcat să nu închid 2020 cu COVID-19 la toți patru”

A mers de urgență cu cel mic la spital și se pare că a suferit o arsură de gradul 2 pe mâna stângă. Medicii s-au ocupat de fiul vedetei și au încercat să o liniștească.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

„Săptămâna trecută am zis că mi se oprește RESPIRAȚIA când am auzit-o pe mama: «Vino ACASĂ, ACUM!» (…) Până îți vezi copilul, când primești o asemenea veste, simți cum îți cedează INIMA! Arsură de gradul 2 pe mâna

stângă. Dumnezeu a fost lângă copilul nostru și lichidul fierbinte nu i-a căzut pe față sau pe ochi. Atenția voastră la story-urile mele m-a ajutat să acționez rapid și să ajung la spital.
Acolo, medicii m-au liniștit și mi-au zis ce trebuie să fac pas cu pas. Toata săptămâna, la fiecare schimbare de pansament, mă rugam și imploram să nu îl infectez printr-o atingere nepotrivită, dar mai ales să nu îl rănesc pe zona arsă”, a dezvăluit Tily pe Instagram.

Tily Niculae a trecut prin momente cumplite. Fiul actriței a suferit o arsură de gradul 2: "Simțeam cum îmi vine să urlu"
Arsura suferita de Radu, fiul lui Tily Niculae[Sursa foto: Instagram]

Pe contul său de socializare, actrița le-a mai spus fanilor că a fost nevoită să îi schimbe ea pansamentele.

Citeste si: Tily Niculae a trecut prin clipe grele. Fiica sa a fost operată de urgență: ”Important este să avem grijă de noi”

„Fiind pandemie, nu m-am putut «plimba» pentru schimbarea pansamentelor prin spital.

Am fost nevoită să fac acest lucru singură! Când vedeam cum i se lipește pansamentul de carne simțeam cum îmi vine să urlu. Plângeam în casă și mă gândeam la tragedia reală a altor mame!”, a mai scris actrița la story.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Tily Niculae a trecut prin clipe grele. Fiica sa a fost operată de urgență: ”Important este să avem grijă de noi”

Tily Niculae și familia ei s-au îmbolnăvit de COVID-19! „Era păcat să nu închid 2020 cu COVID-19 la toți patru”

Tily Niculae a născut! Primele imagini cu bebelușul

Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

Chiar acum este RĂZBOI! Zeci de rachete au fost lansate

Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

Credincioșii sunt îngenuncheați. Incendiu catastrofal în toiul nopții. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies