Ţinuta şi pantofii – alegeri inspirate pentru apariţii inegalabile

Orice ţinută impecabilă are la bază o pereche de încălţăminte corespunzătoare, aceasta reprezentând plusul care poate face diferenţa între bun gust şi lipsa acestuia. Oricare ar fi ocazia sau stilul, este de preferat ca aceasta să fie aleasă după tendinţe. De altfel, o potrivire cromatică va fi întotdeauna de dorit.

Autor: T.S.

Deşi de mulţi neglijată, încălţămintea este cea care poate scoate din anonimat o ţinută aparent banală, dar de asemenea care o poate defavoriza total, fiind prea uzată sau complet nepotrivită. Chiar dacă mulţi trăiesc cu impresia greşită că, spre exemplu, alegerea pantofilor pentru bărbaţi este una destul de simplă, realitatea dovedeşte exact contrariul – mai ales în cazul celor ce doresc să aibă mereu o apariţie prezentabilă.

Care este încălţămintea cea mai potrivita pentru ţinutele bărbăteşti?

Este o întrebare pe care şi-o adresează majoritatea bărbaţilor şi la care aflăm răspunsul potrivit în rândurile de mai jos, direct de la specialişti în domeniu. De mult popular pe piaţa de profil, ANNA CORI, magazin de încălţăminte şi accesorii din piele pentru bărbaţi şi dame, îi întâmpină aşadar pe reprezentanţii părţii masculine cu un ghid eficient în realizarea celor mai bune alegeri la acest capitol.

Ţinutele elegante

Orice bărbat care se respectă are mereu în vedere alegerea celei mai potrivite încălţăminte, indiferent de ţinuta adoptată. Cu atât este mai atent însă, când vine vorba despre cele elegante. Este linia din care nu trebuie nicidecum să lipsească unul dintre cele mai purtate modele de pantofi – brogue şi Oxford, disponibili în varianta din piele pe www.annacori.com/ro.

Prima gamă este definită de versatilitate, iar asta se datorează faptului că facilitează asortarea cu ţinutele office, cele formale, precum şi cu cele smart-casual. Sunt ideali nu numai pentru birou, dar şi când stilul adoptat cu diverse ocazii permite purtarea unor jeansi cu cămaşă. Aceştia sunt uşor de recunoscut, perforaţiile din piele reprezentând un însemn specific.

Pe de altă parte, modelul Oxford este ideal asortării oricărui tip de ţinută elegantă.

Mulţi mizează pe modelul clasic, definit de simplitate, întrucât acesta reuşeşte să confere acel plus de eleganţă râvnit în orice ţinută. Deseori sunt purtaţi şi în ţinutele casual datorită confortului sporit pe care îl asigură, dar şi aerului light pe care îl conferă. Modelul negru este dintre cele mai des achiziţionate, datorită varietăţii de combinaţii vestimentare în care poate fi introdus. Atât acesta, dar şi alte tonuri de culori pot fi comandate de pe annacori.com/ro, purtând emblema calităţii pe care numai pielea naturală şi o mână de lucru profesională o pot oferi.

Ţinutele casual

La fel cum şi când vine vorba de pantofi eleganti de dama există opţiuni şi pentru ţinutele casual, reprezentanţii masculini beneficiază de posibilitatea de a alege astfel de pantofi pentru completarea unei imagini impecabile.

În timp ce unii se limitează la linia brogue, alţii se îndreaptă şi către alte 2 tipuri de încălţăminte, reprezentată de pantofii loafer şi de ghetele Chelsea. Cea dintâi soluţie este ideală pentru anotimpurile călduroase, prezentându-se sub un design simplu, dat totodată elegant. Marca lor o constituie lipsa şireturilor.

În schimb, ghetele Chelsea sunt alegerea perfectă pe timp de iarnă, în cazul acestora şireturile fiind înlocuite de către un elastic în zona gleznelor.

Ţinutele sport

Mulţi doresc un răspuns la întrebarea: ce încălţăminte se potriveşte ţinutelor sport, dar care să confere totodată şi eleganţă. Cei care sunt adepţi ai acestui stil sau care preferă din când în când să iasă din obişnuinţă optând pentru o ţinută sport trebuie să includă în garderobă şi o pereche de pantofi sport potrivită. De altfel, deseori aceasta poate fi adaptată la numeroase ţinute şi în diverse conjuncturi.

Analizând colecţiile de încălţăminte bărbătească disponibile pe annacori.com/ro, cei interesaţi vor descoperi opţiuni multiple. Totul porneşte de la identificarea alternativelor – restul e simplu. Indiferent de ocazie, diversitatea modelelor specifice fiecărui sezon vine ca o soluţie la îndemână pentru toţi şi cu atât mai mult pentru categoria celor mai pretenţioşi.

Sunt preferate produsele oferite de acest magazin popular datorită rezistenţei durabile de care dau dovadă chiar şi după purtări repetate, ani de zile. Cu îngrijirea potrivită, sunt tot ceea ce îşi pot dori bărbaţii pentru a alcătui ţinute impecabile. Pielea este un alt detaliu ce le recomandă şi în aceeaşi măsură talpa calitativă utilizată în fabricare, cusăturile şi celelalte detalii ce le compun.

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru, un român de doar 22 de ani, a murit pe șantierul din Belgia. Tânărul se logodise recent: „Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna”

Detalii cutremurătoare despre Gabriel Apostol, după ce și-a injectat benzină în vene! Judecătorul nu a avut nicio șansă: „Era decompensat din toate punctele de vedere”

Vineri seară, Kanal D a fost lider de audienţă cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la nivel Naţional

2023 va începe in forță pentru 6 zodii. Vi se schimbă viața în bine

Cutremur total în UNGARIA! Alertă maximă la graniţa cu România. Au ţinut totul ASCUNS

“Am o viață foarte activă.” Cristi din Banat, despre ocupația lui din Spania, și motivul pentru care a dispărut din luminile reflectoarelor

Vești PROASTE pentru ȘOFERI! Ce va putea face Poliția de la anul

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies