Toată lumea a crezut că una din cele două iubite l-a părăsit pe Nicu Maharu înainte de moarte! Surpriză, pe ultimul drum l-au condus ambele femei! Avem dovada

În ultimii ani, Nicu Maharu a avut două iubite, ambele s-au declarat a fi oficiale!

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu, Calin Perian

Moartea lui Nicu Maharu a afectat-o emotional pe Iustina, femeia care i-a stat alături ani de zile, după despărțirea bărbatului de Simona Sensual! "Este tot ce îmi doresc! Nimic mai mult", spunea despre ea interlop în timpul vieții.

Reporterii Wowbiz.ro v-au prezentat în premieră că Iustina s-a întors în țara imediat ce controversatul afacerist a încetat din viață. Ea plecase în Germania să muncească chiar cu o zi înainte ca Maharu să închidă ochii pentru totdeauna. Vestea tragică însă a determinat-o să ia primul avion spre România și să se întoarcă acasă distrusă de durere.

Mai mult, în zilele următoare, femeia a stat doar la căpătâiul lui, atât la priveghi, cât și la cimitir., unde martorii ocular susțin că l-a pupat tot timpul pe frunte. ”E o femeie specială, care l-a iubit maxim pe Nicu, fără să aibă vreun interes de la el! Și bolnav, ea tot i-a fost alături până la sfârșit”, au povestit apropiații, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Citeste si: Puterea Dragostei: Ce se întâmplă în emisiune de marți! Larisa intră în casă

Citeste si: Simina aruncă bomba la Puterea Dragostei! Ce a vorbit cu Jador după ce s-a oficializat relația ei cu Alex Zănoagă! "Îi dau stres maxim"

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare despre Nicu Maharu! "A paralizat cu trei săptămâni înainte de moarte și mergea în căruț"

Nicu Maharu a fost dus la cimitir de ambele iubite! ”Roxana a fost și ea prezentă la înmormântare!”

Pe de altă parte, regretatul interlop mai avea o iubită oficială, dincolo de Iustina, pe Roxana, despre care alți prieteni de-ai lui Maharu și chiar persoane din familie susțin că de fapt ea era cea mai importantă persoană din viața lui și chiar unica.

”Roxana este femeia care a stat alături de Nicu în ultimii șapte ani! A fost cea cu care s-a logodit și voia să formeze un cuplu oficial! Cu Iustina a avut o relație, este adevărat, dar înainte, nicidecum în perioadele acestea”, a spus un apropiat de-al afaceristului, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!

Care este adevărul în acest caz, numai persoanele implicate știu! Cert este însă că Nicu Maharu a fost dus la cimitir de ambele iubite! ”Roxana a fost și ea prezentă la înmormântare! A fost terminată de durere, a suferit enorm. Totuși, femeia a preferat să nu iasă în față și să îți plângă bărbatul într-un colt”, au conchis aceleași surse.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: