Dezvăluiri cutremurătoare despre Nicu Maharu! "A paralizat cu trei săptămâni înainte de moarte și mergea în căruț"

Nicu Maharu, fostul iubit al Simonei Sensual, a murit săptămâna trecută, după ce ce s-a chinuit groaznic cu o boală nemiloasă

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere


In articol:

Nicu Maharu a încetat din viață joia trecută, după o luptă teribilă cu un cancer nemilos. Cunoscut în lumea mondenă drept iubitul Simonei Sensual, interlopul a trecut prin chinuri groaznice în ultimul an și doar cu ajutorul familiei a putut supraviețui atât.

"Nicu era un tip vesel, nu îi plăcea să se plângă. Îmi amintesc că și bolnav, tot voia să pară fericit și lipsit de griji. Noi toți știam că are dureri, că boală îl măcina încet, încet, dar el ne liniștea și ne spunea că nu are nimic. Apoi, când încă mai putea, mergeam împreună la lăutari. Era viață lui, plăcerea lui", a dezvăluit un prieten apropiat de-al afaceristului.

Citeste si: Simina aruncă bomba la Puterea Dragostei! Ce a vorbit cu Jador după ce s-a oficializat relația ei cu Alex Zănoagă! "Îi dau stres maxim"

Citeste si: Connect-R, primele declarații despre împăcarea cu Misha: "Ne va ţine mult timp împreună"

Citeste si: None și Andy de la „Puterea dragostei”, desființați de fani: „Doi măscărici”! Ce au îndrăznit să întrebe

fara descriere

Nicu Maharu paralizase înainte de a muri!”Nu se mai putea mișca”

Pe de altă parte, surse apropiate au povestit, în premieră pentru WOWbiz.ro,Nicu Maharu paralizase înainte de a muri. "În urmă cu trei săptămâni, i-a fost foarte rău și de atunci nu s-a mai putut mișca pe partea stânga. De aceea, a fost nevoie să îi ia un căruț special pentru a se deplasa. Îl ținea lângă pat și, de fiecare data când voia să se ridice, să mai meargă prin casă, se folosea de el. A fost greu... Dumnezeu să-l odihnească! A fost un om tare bun, păcat că maladia l-a doborât definitiv", a dezvăluit un al prieten de-al interlopului pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate