Toată lumea l-a dat dispărut pe Cornel Galeș! Văduvul Ilenei Ciuculete a dat lovitura și trăiește pe picior mare în Spania

De mai bine de jumătate de an, Cornel Galeș a ”dispărut” pur și simplu iar prietenii lui de pe vremuri nu mai știu aproape nimic de el.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Cornel Galeș nu și-a mai găsit rostul după moartea Ilenei Ciuculete. Bărbatul a încercat o colaborare cu o agenție de turism, condusă de noua lui iubită, însă până la urmă a hotărât să plece din țară, după ce a vândut tot ce-l mai lega de România. Se pare că văduvul Ilenei Ciuculete a luat această decizie și din cauza proceselor în care fiii fostei lui soții l-au băgat, în lupta pentru avere.

fara descriere

Lucrurile merg însă bine pentru Cornel Galeș care și-a regăsit în sfârșit cheful de viață la mare distanță de țară. El zâmbește din nou, se răcorește în piscina din apropierea casei în care locuiește și și-a schimbat look-ul căpătându un aspect mai ”comercial”. Cornel Galeș locuiește în prezent în apartamentul Vivianei, actuala lui parteneră.

Citeste si: Fata de suflet a Ilenei Ciuculete o omagiază pe cântăreaţă: “Ea a fost frumoasă şi fără gene false, fără acid în buze, fără sprâncene tatuate”

Citeste si: Reîncepe războiul pe averea Ilenei Ciuculete! Decizie de ultimă oră luată de Cornel Galeș în scandalul cu fiii artistei

Citeste si: Marian Oprișan are o vilă mai mare decât a lui Liviu Dragnea! ”Noul PSD" păstrează tradiția palatelor de baroni | DEZVĂLUIRI

Cornel Galeș se ferește să se mai pozeze cu alte femei

Cornel Galeș nu a scăpat însă nici acum de criticile venite pe conturile de socializare ale celor care susțin că a uitat-o pe Ileana Ciuculete. Din această cauză, bărbatul evită să mai apară în fotografii alături de Vivi sau de oricare altă femeie, care ar putea da apă la moară gurilor rele.

fara descriere

Chiar dacă vrea să lase în spate trecutul, Cornel Galeș va trebui totuși să revină în țară peste puțină vreme, pentru că cei doi băieți ai Ilenei Ciuculete i-au deschis un nou proces. Aceștia atacă în instanță vânzarea casei în care el și interpreta de muzică populară au locuit. Anul trecut, Mugurel și Cristian au câștigat procesul pentru avere și și-au adjudecat o parte importantă din bunurile mamei lor.  

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate