Tocmai acum s-a aflat. Câți bani a luat Adrian Minune pentru filmul Gadjo Dilo

Toți s-au întrebat câți bani a luat Adrian Minune pentru prestația din filmul Gadjo Dilo, momentul care a consemnat debutul manelistului în lumea filmului

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus

Tocmai acum s-a aflat. Câți bani a luat Adrian Minune pentru filmul Gadjo Dilo
Tocmai acum s-a aflat. Câți bani a luat Adrian Minune pentru filmul Gadjo Dilo


In articol:

Adrian Minune a debutat la vârsta de 22 de ani ca actor. Toți îl știu acum ca regele manelelor, însă în 1997, pe când avea 22 de ani, solistul a jucat în filmul ”Gadjo Dilo”. Minune s-a jucat cumva pe sine, pentru că a avut un rol de lăutar.

Au trecut mai bine de 21 de ani de la filmările peliculei Gadjo Dilo / Străinul nebun, regizată de Tony Gatlif, în care au debutat atât actriţa Rona Hartner, cât şi celebrul interpret de manele Adrian Minune. Acțiunea filmului se petrece într-un sat de ţigani din România anilor 1997. În prim plan sunt drama unui bătrân ţigan, cu copilul închis la puşcărie pentru 6 luni, și povestea de iubire a unei ţigăncuşe dezghețate, interpretată de Rona Hartner.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Câți bani a încasat Adrian Minune pentru Gadjo Dilo

Pe atunci Adrian Minune avea 22 de ani și nu nici nu se gândea că peste ani avea să fie numit regele manelelor. În film manelistul cântă la acordeonul său imens melodia ”Tutti Frutti”, la mormântul unui țigan lăutar, Păun Milan, dar și într-un birt, în timp ce Rona Hartner dansează cu foc.

Filmul a câştigat un premiu César pentru cea mai bună muzică, iar patru dintre piesele de pe coloana nonoră au fost semnate chiar de Adrian Minune.

Gadjo Dilo spune povestea unui tânăr francez aflat în România în cautarea unui legendar cântăreț tigan. Ajutat de bătrânul Isidor, liderul clanului din sat, acesta pătrunde în lumea haotică, dar pasionantă a cântăreților țigani, de altfel pitorești și violenți, amuzanți și supărăcioși, îndrăgostindu-se de oacheșa Sabina.

Puțini știu însă că Adrian Copilul Minune nu a încasat niciun ban pentru prestația din filmul Gadjo Dilo. Chiar dacă nu a fost remunerat, prezența în peliculă i-a adus o faimă neașteptată. 

 


Citește și:

Gica Popescu a facut dezvaluiri tulburatoare, in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzata de Kanal D: „M-am prabusit pe scaun si am inceput sa plang in hohote”

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Nemilosul Istanbul”, Cemre, atac direct asupra lui Seniz

Bea în fiecare dimineață un pahar cu apă cu un vârf de linguriță de bicarbonat de sodiu! Efectele miraculoase pe care le vei simți

Aroganța lui Carmen de la Sălciua! ”Cum ce regină sunt? Sunt regina...”

Secretele scandalului dintre Alex Velea și Lino Golden! Informațiile care dau toată povestea peste cap

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies