Tolea Ciumac, urmarit de fratii Negoita pentru o datorie de 700.000 lei! Totul s-a tras de la nunta de acum 3 ani si jumatate

Tolea Ciumac are probleme serioase cu banii.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Tolea Ciumac, legendarul luptator care l-a bagat in tomberon pe Dan Diaconescu, este bun de plata. La sfarsitul anului trecut, magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 au incuviintat cererea de executare silita a sportivului, solicitata de un hotel din Capitala. Este vorba despre hotelul care apartine fratilor Negoita si unde, in urma cu trei ani si jumatate, Tolea a facut nunta cu iubita lui, Alina.

Fericitul eveniment, care avea sa se transforme intr-un cosmar pentru Tolea Ciumac, s-a desfasurat pe 23 iunie 2014 si a costat in jur de 15.000 euro. Problema a aparut in momentul in care invitatii au inceput sa intarzie. Au tot intarziat... pana n-au mai venit. In acel moment, Tolea si-a dat seama ca nu va putea sa achite toata consumatia celor absenti si a explicat angajatilor fratilor Negoita ca nu are suficient de multi bani la el.

Pana la urma, Tolea a achitat cam jumatate si s-a obligat ca pana in august sa plateasca si restul banilor, respectiv vreo 33.000 lei. Negocierea a fost una destul de dura, iar oamenii lui Negoita au acceptat pana la urma termenul, cu mentiunea ca in cazul in care Tolea nu va achita la timp, i se vor impune penalitati serioase.

 

Tolea Ciumac, urmarit de fratii Negoita. A ajuns sa plateasca nunta de doua ori

Cum era de asteptat, Tolea nu a avut bani sa plateasca, iar datoria lui a ajuns sa fie mai mult decat dubla. Aceasta ajunsese la un moment dat la 70.000 lei, adica mai mult decat costase toata nunta. Atunci conducerea hotelului a hotarat sa-l actioneze in instanta.

Procesul s-a incheiat in martie 2016, cu obligarea lui Tolea de a plati intreaga datorie plus penalitati si cheltuieli de judecata. Acest lucru nu se intamplase pana la finalul anului trecut, cand hotelul a cerut si obtinut executarea silita a lui Tolea.

Asta n-ar fi insa cea mai mare problema a lui Tolea, care cam in aceeasi perioada a fost retinut de DIICOT pentru trafic international de tigari.  El risca o condamnare destul de dura, mai ales ca are antecendente penale.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate