Toni Iuruc, dezvăluiri din trecutul misterios! Cum a încercat iubitul Simonei Halep să pună mâna pe Clubul Francez, la doar 29 de ani? EXCLUSIV

Toni Iuruc a cochetat cu viața bună și luxul cu mulți ani înainte să o cunoască pe Simona Halep.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

simona halep si toni iuruc
Toni Iuruc, alături de Simona Halep

Toni Iururc, iubitul Simonei Halep, este unul dintre afaceriștii discreți ai României, care era practic un necunoscut pentru publicul larg înainte să devină iubitul Simonei Halep. Asta nu înseamnă că nu a încercat să ajungă în prim-plan prin afacerile pe care le-a derulat.

Toni Iuruc, atras de lumea milionarilor


In articol:

La 29 de ani, Toni Iuruc a fost la un pas de marea lovitură, care putea să-l propulseze pe primele pagini ale publicațiilor de business. Se întâmpla în 2009, atunci când firma administrată de mama acestuia a încercat să preia cel mai de fițe complex de wellness din România, la acea vreme. ”Clubul francez”, situat în Satul Francez, zona Nordului, era la acea vreme locul de întâlnire a tuturor milionarilor Capitalei care contau. Era cel mai exclusivist centru de relaxare din București, unde abonamentul anual costa cât o mașină.

clubul francez
Așa arăta Clubul francez, acolo unde se întâlneau toți milionarii[Sursa foto: metropotam.ro]

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Localul a aparținut municipalității, care o ceda unor societăți comerciale care s-o administreze, în schimbul unei chirii. În 2009, firma controlată de familia Iuruc s-a înscris la licitația organizată de Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București și pornea mare favorită. Singurul concurent era o companie controlată de doi frați, dintre care unul fusese manager sportiv chiar la ”Clubul francez”.

Rivalul său a plătit o chirie uriașă pentru închirierea clubului

În fine, firma lui Iuruc a pierdut la limită licitația iar ALPAB a cedat fraților Popescu clubul pentru o chirie lunară de (atenție!) 22.736 euro, fără TVA. Afacerea s-a dovedit însă una bună, pentru că afaceriștii care au preluat ”Clubul francez” aveau să dechidă, câțiva ani mai târziu, cel mai tare club de pe malul Lacului Tei, cu un brand care acum s-a întins în mai multe orașe ale României, inclusiv la mare și la munte.

Simona Halep si Toni Iuruc
Toni Iuruc a tras lozul cel mare: Simona Halep

Firma lui Toni Iuruc a rămas însă cu un portofoliu bun și a continuat să facă bani din închirierea unor imobile, fără însă să aibă parte de publicitatea fraților Popescu. Anul trecut, cifra de afaceri a companiei a depășit 250.000 euro iar profitul s-a ridicat la aproape 40.000 euro.

Așa a ratat Toni Iuruc șansa de a ajunge prieten cu toți milionarii Bucureștiului. A recuperat însă, 10 ani mai târziu, devenind iubitul celei mai bogate sportive din istoria României, Simona Halep.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Simona Halep a ajuns la Paris! Vedeta se pregătește pentru Roland Garros, dar iubitul ei avea alte planuri Dezvăluiri

Cum s-a asigurat Simona Halep că are ”moral” înainte de Roland Garros! A fost la o petrecere nebună!

Cum a cucerit-o George Burcea pe Viviana Sposub: Te ia prin surprindere. Vedeta a mărturisit totul

Ce o supără cumplit pe Simona Halep chiar înainte de Roland Garros? Video

Simona Halep nu a mers la US OPEN, dar a făcut un gest incredibil pentru lumea tenisului

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies