Topul celor mai seducătoare zodii. Care sunt nativele care atrag bărbații ca un magnet

Care sunt cele mai seducătoare zodii și cum reușesc aceste native să atragă bărbații ca un magnet?

Topul celor mai seducătoare zodii
Top zodii seducătoare [Sursa foto: PixaBay]
Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Unele femei au fost înzestrate de la Mama Natura cu un sex-appeal aparte și nu trebuie să facă nimic pentru a fi curtate și admirate.

Care sunt cele mai seducătoare zodii?

Top zodii seducătoare. Toți bărbații se aruncă la picioarele lor

Dintre cele 12 semne zodiacale, doar unele zodii oferă femeilor puterea de a-i face pe barbați să le cad pur și simplu la picioare.

Citeste si: Zodiile de apă. Care sunt aceste zodii și cum sunt caracterizate persoanele născute sub aceste semne zodiacale

Zodia Scorpion

Zodia Scorpion merită din plin primul loc în acest top, pentru că ştiu ce trebuie să facă şi când să acţioneze. Indiferent de felul în care arată, au acel ceva care îi atrage pe bărbaţii din jurul tău ca un magnet. Este o persoană extrem de plăcută pe care mulţi şi-o doresc alături, iar faptul că este mereu surprinzătoare este cel mai mare atuu al lor.

Nativele din zodia Scorpion sunt întruchiparea seducției. Vocea lor hipnotizează și oricine poate fi înșelat și adus sub controlul lor. Aceștia reprezintă misterul, intunericul și pedeapsa, iar mânia unui Scorpion este precum o tortură emoțională. 

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Zodia Leu

Femeia Leu își cunoaște foarte bine atuurile și știe să se pună în valoare în orice moment. Nu ai să o găsești niciodată nepregătită sau fără chef de o partidă șe amor. Este mereu acolo pentru a-i acorda toată atenția bărbatului iubit, și debordează de pasiune, senzualitate și feminitate. 

Este o persoană extrem de îndrăzneaţă, iar acest lucru pune pe jar imaginaţia bărbaţilor. Îi place să iasă în evidenţă, însă nu în acel mod enervant sau vulgar.

Este atentă la felul în care se îmbracă, de cele mai multe ori ţinutele sale fiind sexy spre obraznice. Știu care le este locul şi ce vor de la viaţă.

Zodia Pești

Zodia Pești este fermecătoare și uneori copilăroasă și naivă. Știu cel mai bine ce să facă pentru a te deruta și seduce, iar buzele nativelor din această zodie sunt extrem de senzuale care îți vor șopti jumătăți de adevăruri sau minciuni seducătoare.

Emana o sensibilitate care nu poate fi trecută cu vederea. Pare ușor neajutorată, neputincioasă, iar bărbații se simt masculi, se simt potenți în preajma ei. E inteligentă și știe cum să fie supusă, fără însă a-și încălca principiile bine definite. E carismatică și captivantă și atrage oamenii cu naturalețea și simplitatea sa.

Topul celor mai seducătoare zodii
Zodia Pești[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Rac

Femeia Rac este o familistă convinsă, însă acest lucru nu înseamnă că nu pot să despartă familii, în loc să o construiască pe a lor. Ba din contră, sunt atrase de bărbaţii însuraţi pentru că sunt familişti şi sentimentali ca şi ele.

Aceaste native apelează la toate armele pentru cuceri un bărbat: îl va înconjura cu iubire, îi va oferi toată atenţia de care are nevoie şi îi va face toate poftele, asta nu înainte de a-i afla slăbiciunile. O femeie Rac care a fost rănită este ca o furtună răzbunătoare. Este de neoprit, emițând fulgere și haos, nori și tunete care durează zile întregi.

Citeste si: Topul celor mai pesimiste zodii. Ce nativii au o perspectivă negativă asupra lucrurilor

Acestea au trăiri puternice, și tot ce își dorește este să iubească și să fie iubită, să aibă grijă și să ajute. Dar, dacă încrederea i-a fost trădată, asta va face și ea în cele din urmă.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Un elicopter militar a aterizat de urgență în Piața Charles de Gaulle. Traficul a fost blocat, iar echipajele de poliție au intervenit imediat

Zanni își reia proiectele muzicale, după ce a venit din Dominicană. Ce dezvăluiri a făcut câștigătorul Survivor pentru prima oară, pe Instastory?

Poze cu ambrozia, planta nocivă care provoacă alergii în această perioadă

Urmează o săptămână extraordinară pentru 6 zodii

Se schimbă buletinele de identitate! Cine sunt românii care vor primi cărțile de identitate cu cip

BOMBA ANULUI! O gimnastă celebră este noua iubită a lui Reghecamf. Relația este oficială și asumată

Încă nu sunteți convinși că suntem pe buza prăpastiei? Fenomenul din Africa sperie întreaga lume

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies