Zodiile de apă. Care sunt aceste zodii și cum sunt caracterizate persoanele născute sub aceste semne zodiacale

Care sunt zodiile de apă și cum sunt caracterizate persoanele din aceste semne zodiacale?

Zodiile de apă. Care sunt aceste zodii și cum sunt caracterizate
Zodii de apă[Sursa foto: PixaBay]
Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Zodiile de apă sunt cele mai sensibile, intuitive, creative și emotive zodii. Nativii din zodiile de apă se ghidează de cele mai multe ori în viață de ceea ce le dictează inima.

Care sunt zodiile de apă și cum sunt caracterizate acestea

Zodiile de Apă sunt apreciate pentru sufletul lor deosebit și pentru puterea sufletească de care dau dovadă în perioadele cele mai dificile.

Citeste si: 30 de trăsături de caracter ale femeilor din zodia Rac. Cum iubesc nativele din Rac

Pe lângă sufletul blând, cel mai frumos lucru la acești nativi este talentul înnăscut. Cele mai multe zodii de apă sunt iubitoare ale frumosului și se bucură de talente care le ajută să-și aducă la suprafață cele mai sincere și puternice sentimente Acestea zodii sunt Racul, o zodie cardinal, Scorpion, o zodie fixă și Pești, o zodie mobilă.

Zodia Rac

Nativii din zodiac Rac au o fire timidă, sensibilă, emotivă, care se bazează exclusiv pe emoții și sentimente.

Sunt persoane vulnerabile, influențabile și caută întotdeauna să se ascundă de unul singur într-o lume cu totul alta față de cea reală.

Racul este receptiv și sensibil la schimbările din jur, și pentru că este un semn cardinal, aceștia se bazează foarte mult pe intuiție atunci când iau decizii importante și sunt extrem de sinceri în raport cu oamenii din jurul lor. Pe lângă sinceritate, ei dau dovadă de maturitate și înțelepciune atunci când poartă o discuție importantă.

Racul este sceptic și neîncrezător față de oameni, interpretând spusele lor după fiecare inflexiune ciudată a vocii, ceea ce înseamnă că îl afectează mai mult modul lor de exprimare decât ceea ce spun. Are mare nevoie sa își confeseze cele mai profunde gânduri, dar dacă cei din jur nu sunt dispuți să-l asculte, atunci devine închis, tăcut, rezervat, punând între el și ceilalți o barieră de siguranță, ca să nu fie amenințat în nici un fel.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Această zodie este guvernată de către Lună, ceea ce o face să fie extrem de afectivă și protectoare cu cei din jur. Nativii din această zodie respectă valorile și încearcă să păstreze pe cât de mult posibil liniștea și armonia în relațiile cu cei din jur.

Zodia Scorpion

Nativii din zodia Scorpionului sunt foarte greu de înțeles. Aceste zodii sunt patronate de puterea renașterii și reușesc să impresioneze prin forța lor interioară.

Personalitatea nativiilor din zodia Scorpion este magnetică, misterioasă, carismatică, atrăgându-i pe toți în jurul său ca un magnet. Puternic din fire, Scorpionul nu se lasă ușor înfrânt, având un profund simț al apărării atunci când se află în încurcătură.

Aceștia sunt puternici, echilibrați, însă au o tendință puternică de a se izola, iar sufletul lor este atât de complex încât de multe ori sunt încercați de o mulțime de întrebări și sentimente contradictorii. Planetele guvernante a acestor zodii sunt Pluto și Marte, de unde primesc toată energia de care au nevoie, iar persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt dinamice, misterioase și foarte pasionale.

Zodiile de apă. Care sunt aceste zodii și cum sunt caracterizate
Zodia Scorpion[Sursa foto: PixaBay]

Toate sentimentele pot fi mult mai intense la Scorpion, dragostea și ura, gelozia și loialitatea. Totuși când emoțiile Scorpionului explodează, ei pot fi periculoși și pot apela la răzbunare sau sarcasm.

Zodia Pești

Pețtii sunt sensibili și idealiști, atrași de planuri și idei nepractice. Creativi, spirituali, chiar mistici, au o dispoziție introspectivă, încât celor din jur le este foarte greu sa îi înțeleagă.

Peștii fac parte din categoria nativiilor misterioși și rezervați când vine vorba de sentimentele lor, iar semnul lor zodiacal este predestinat creației și renașterii, și prin urmare dau dovadă de multă putere și hotărâre.

Nativii din zodia Pești sunt foarte empatici și au cel mai mare suflet dintre toate zodiile. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt șarmanți, atrăgătoari, știu când să fie prietenoși și diplomați și cel mai important știu să rămână alături de cei dragi.

În general persoanele născute sub elementul apei sunt înzestrate cu o intuiție impresionantă, dar în ciuda acestei calități remarcabile, există și câteva defecte, precum dezorganizarea și tendința de a privi viața dintr-o perspectivă sceptică.

Citeste si: Topul zodiilor prefăcute. Acești nativii au două fețe și nu sunt de încredere

Persoanele care au ocazia să intre în sufletul nativiilor Pești sunt considerate a fi foarte norocose. Deși sunt iubitori, aceștia încearcă să fie rezervați cu privire la viața lor personală. De altfel, se știe că acești nativii sunt de încredere și că un secret spus va fi în siguranță.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Lis dă cărțile pe față! Ce pensie are, de fapt, Viorel Lis?! „Am renunțat la foarte multe lucruri”

Cucu, mesaj pentru Sebastian Chitoșcă, după eliminarea fotbalistului de la Survivor: "Știți că am avut multe conflicte..."

Ghid de cumpărare: Cum să alegi un cuptor electric

Oana Cuzino a renunțat la emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”

Veste ȘOC despre CAPATOS! Anunțul cutremurător a venit CHIAR ACUM

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Bombă! Adevărul despre Toni Iuruc. Poate fi dovada unei despărțiri? Ce ascunde „omul de afaceri”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies