Trădare cumplită în familia Becali! Când va vedea Gigi ce a făcut vărul lui, Victor, în mijlocul străzii, va turba de furie Video

Trădare, trădare, de 3 ori trădare! Așa pot fi rezumate imaginile obținute de paparazzii WOWbiz.ro, când vine vorba de comportamentul lui Victor Becali, în mijlocul străzii, la doi pași de reședința lui Gigi Becali din Pipera.

Gigi Becali
Autor: Calin Perian

In articol:

Gigi Becali
Gigi Becali va fi chiar nervos

Gigi Becali nu a ascuns niciodată că, pentru el, singurele mâncăruri acceptabile sunt cele care provin de la oaie. Că e vorba de brânză, că e vorba de celebra pastramă, că e vorba de orice, oaie! Doar că, pare-se, Victor Becali ”trișează” când vine vorba de vărul lui.

Citeste si: VIDEO| Gigi Becali a ieșit cu un rucsac doldora dintr-o bancă! Imagini unice: milionarul refuză să poarte mască și când merge să-și verifice conturile

Citeste si: Cu ce frumusețe de femeie se iubește jucătorul favorit al lui Gigi Becali! Imagini și declarații exclusive

Citeste si: Zi mare pentru Gigi Becali! Și-a botezat nepoțica! Primele imagini

Citeste si: Când scăpăm de purtarea măștii în spațiile deschise. Iată ce spune ministrul Sănătății- bzi.ro

Mai exact, zilele trecute, în mijlocul Piperei, Victor Becali a simțit nevoia de niște carne la grătar. Și, fără să stea pe gânduri, alături de amicii lui, a scos grătarul în mijlocul trotuarului de pe Șoseaua Pipera, a aprins focul și... s-a pus pe treabă. Normal, nu singur, că nu se cuvine ca un milionar să nu aibă ajutoare, măcar câțiva bărbați care să se agite cu cele necesare în jurul său în timp ce el face lucrurile de ”finețe”.

Victor Becali
Victor Becali de vorba cu un prieten

Și, evident, așa s-a și întâmplat. A pus mâna pe un ziar, a înteit un pic focul în timp ce principalul ajutor al lui Victor Becali alerga de colo-colo să se asigure că totul este în perfectă ordine. A urmat ”episodul” așezării grătarului deasupra cărbunilor, muncă de salahir, motiv pentru care Victor Becali s-a mulțumit să dea indicații în timp ce ajutorul lui se dădea peste cap să îi satisfacă toate doleanțele.

Reușita a fost totală, evident, iar Victor Becali după ce a verificat intensitatea căldurii generate de cărbunii de la grătar, a decis că este momentul să frigă carnea.

 

Victor Becali a uitat de oaie

Iar aici intervine trădarea! Pentru că, printre cărnurile așezate pe grătarul bine încins, nu s-a numărat nicio bucățică de oaie, deși, probabil, nu i-ar fi fost greu să îi ceară lui Gigi Becali să sacrifice vreo mioară din curte pentru o bucățică de pastramă delicioasă.

Poate, a fost, totuși, niște oaie, dar puțină, amestecată în carnea de mici, pentru că, în rest, a fost favorizată ceafa de porc și – ce e grătarul fără? – niște fleici bine împănate. Iar Victor Becali, brusc transformat într-un adevărat chef, a supravegheat cu atenție sfârâitul cărnii de porc de pe grătar, discutând, în același timp, cu câțiva dintre prietenii – ajutoare pe care i-a strâns acolo. În mijlocul trotuarului, bine-înțeles, spre nemulțumirea – niciodată manifestată, normal – a celor care treceau pe acolo.

Într-un final, după ce a întors și consultat carnea, mai ceva ca un expert, Victor Becali a fost mulțumit, iar în acel moment a și apărut ajutorul său principal, cu o oală curată, din inox, pentru a strânge cărnurile fripte în mijlocul drumului și pentru a le duce, probabil, în spate, totul având loc în dreptul birtuțului în care se relaxează machidonii familiei Becali.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Vulpița din Blăgești a născut în secret? Vecinii au făcut dezvăluiri neașteptate: „Greu când ai unul, dar să mai ai 2…”

Brigitte și Florin Pastramă, față în față după ce au petrecut Paștele separat! Ce și-au reproșat cei doi

Liviu Dragnea a rupt tăcerea! Acuzații grave la adresa Penitenciarului Rahova: „Nu am avut acces la cabinetul medical”

Horoscop Zilnic Vineri 7 Mai 2021: nativii Capricorn pun bazele proiectului vieții lor, care se va concretiza într-o afacere

Izvorul Tămăduirii, tradiții și superstiții! Ce nu avem voie să facem azi? Este strict interzis

Oana Zăvoranu l-a făcut praf pe Mădălin Ionescu. Ce a spus actrița despre soția sa: ”L-a nenorocit”

Melinda, furioasă pe Bill Gates. Legătura cu Jeffrey Epstein a clătinat cuplul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies