Tragedie în județul Suceava! Două persoane, găsite carbonizate

Tragedie în această seară în județul Suceava.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Incendiu în județul Suceava

O tragedie a avut loc sâmbătă seara la Marginea, în județul Suceava. O locuință a luat foc, iar la scurt timp au fost găsite două persoane găsite carbonizate în interior. Este vorba despre doi soți, în vârstă de 78 și 67 de ani, care nu au avut nicio șansă. În afară de locuință, au luat foc și două anexe ale casei.

Alarma a fost dată de către vecinii celor două victime, care au sunat imediat la numărul de urgență 112. La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Rădăuți pentru stingerea flăcărilor. Șase autospeciale au sosit de urgență la fața locului. Au intervenit pompieri de la Sucevița, Volovăț și Horodnic de Sus, potrivit botosaninews.ro.

Citeste si: Cumplit! Opt bebeluși au ars de vii, după ce un incendiu a izbucnit într-o maternitate

Citeste si: Neamț: o mamă și cei doi copii au murit arși de vii în propria casă! Când pompierii au intrat în locuință s-au îngrozit. Ce au găsit

Citeste si: Tătăl uneia dintre fetele moarte în incendiul de la Beirut a încetat din viaţă. A avut un șoc când a aflat ce se întâmplă în acest caz

Urmează să fie stabilită cauza incendiului.

 

Cumplit! Opt bebeluși au ars de vii, după ce un incendiu a izbucnit într-o maternitate

Un incident cumplit a avut loc într-o maternitate. Opt bebeluși au murit, după ce clădirea a luat foc.

O situație tragică a avut loc într-o maternitate din Algeria. Incendiul care a izbucnit acolo au ars de vii opt bebeluși, conform Dailymail.

„Am reușit să salvăm 11 bebeluși, 107 femei și 28 de membrii ai spitalului, înainte de ora 03.50”, a spus purtătorul de cuvânt Nassim Bernaoui.

„Din păcate, opt bebeluși au pierit, unii de la arsuri, iar alții din cauza inhalării fumului”, a mai continuat acesta.

Zeci de pompieri s-au luptat cu flăcările. Cauza incendiului nu a fost încă comunicată. Prim-ministrul Noureddine Bedoui a cerut o anchetă care să fie știută și de Ministrul Sănătății, Mohamed Miraoui.

Nu este primul incendiu care s-a năpustit asupra maternității! În urmă cu 18 luni, un alt incendiu a avut loc acolo și a provocat pagube uriașe, dar nu s-a cunoscut cauza exactă a acestuia. Spitalul este printre primele cinci unități medicale din oraș.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate