Tragedie în Sibiu. Un băiat de 9 ani a murit după ce a căzut în fosa septică. Cine a făcut descoperirea

O tragedie s-a produs în Sibiu: un băiețel de 9 ani și-a găsit sfârșitul într-o fosă septică.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un băiețel în vârstă de 9 anișori și-a găsit sfârșitul într-o fosă septică din Sibiu. Minorul a căzut în fosa septică din curtea căminului cultural. Micuțul de 9 ani a fost trimis după lemne, însă din neatenție s-a produs o tragedie. Descoperirea a fost făcută chiar de sora sa, însă era mult prea târziu.

Antonio, băiatul de 9 ani, provenea dintr-o familie săracă. El, împreună cu familia - părinții și frații - locuiau într-o locuință care aparținea de biserică, care era amplasată lângă căminul cultural din satul Buzd, jud. Sibiu.

Citeste si: Accident teribil pe un drum din Cluj. Doi bărbați au decedat pe loc, iar traficul din zonă este blocat

Citeste si: Femeia care a anunțat moartea lui Cornel Galeș, previziune teribilă! Maria Ghiorghiu: ”Atac în TVR”!

Citeste si: A fost inaugurat cel mai modern heliport medical din România! ”La Spitalul Universitar de Urgență din București se scrie istorie”

Adâncă aproape de doi metri, fosa septică parcă l-a înghițit pe băiatul de 9 ani, Antonio. Vecinii i-au sărit în ajutor și l-au scos din groapă în stop cardiorespirator și cu hipotermie. Medicii l-au dus de urgență la spital. Din păcate, Antonio nu a mai putut fi salvat. Administratorul căminului şi locatarii susţin că fosa era acoperită, însă cineva ar fi furat capacul.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate