Stiri

Tragediile din spatele numarului 17. A avut loc un atentat la Barcelona, o femeie s-a aruncat cu copiii in fata trenului si un avion a fost doborat. 17 e anagrama mortii la italieni.

În cele ce urmează vom lista câteva semnificaţii pe care le are pentru om numarul 17, numar ce este legat de o serie de tragedii intamplate in ultimii ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Tragediile din spatele numarului 17. A avut loc un atentat la Barcelona, o femeie s-a aruncat cu copiii in fata trenului si un avion a fost doborat. 17 e anagrama mortii la italieni.icon photo

În Biblie, numarul 17 simbolizează „depasirea inamicului” si „victoria totala”. Dumnezeu a biruit pacatele oamenilor rebeli, atunci cand a inceput sa inunde pamantul prin ploaie pe data de 17 a lunii a doua ebraice.

Arca lui Noe şi opt pasageri de pe aceasta s-au odihnit pe Muntele Ararat pe data de 17 a lunii a şaptea (chiar în mijlocul perioadei anuale cunoscute sub numele de Sărbătoarea Corturilor).

Isus Hristos a castigat o victorie totala asupra mortii si mormantului, atunci cand Dumnezeu l-a inviat in apropiere de apusul soarelui, pe 17 Nisan. Mereu revine numarul 17, cum se vede…

ANAGRAMA MORTII LA ITALIENI

Este considerat de către italieni numar de rau augur, asemeni numarului 13 in Occident. Astfel, in Italia, nu exista nici o camera cu numarul 17, nici etajul 17, etc..

Aceasta pentru ca in litere romane se scrie XVII, care este considerata anagrama si valoarea numerica a expresiei latine VIXI, care inseamna „Am trait„, prin urmare, prin deductie, „Am murit".

Tragediile din spatele numarului 17. A avut loc un atentat la Barcelona, o femeie s-a aruncat cu copiii in fata trenului si un avion a fost doborat. 17 e anagrama mortii la italieni.

Numarul 17 are legatura si cu unul dintre cele mai mari dezastre aviatice din toate timpurile.

Cursa MH 17 Malaysian Airlines a fost tintita si doborata la ora 17 de o racheta sol-aer Buk de fabricatie ruseasca, lansata de separatistii pro-rusi din republica autodeclarata Lugansk sau Donetsk. Avionul, un Boeing 777, era la exact 17 ani de la primul său zbor, care a avut loc pe 17 iulie 1997.

Nu in ultimul rand, pe 17 august 2017 a avut loc atentatul de la Barcelona care s-a soldat cu 14 morti si 130 de raniti.
o duba a intrat in multimea aflata în cartierul istoric Las Ramblas si cateva ore mai tarziu o masina a intrat in multimea de pe faleza din statiunea Cambrils. Masacrul a avut loc chiar de Zilele Barcelonei, teroristii stind ca metropola va fi plina de turisti in perioada respectiva.

O alta tragedie fara margini a avut loc pe 17 august, anul curent. O mama s-a aruncat, impreuna cu cei trei copii ai ei, in fata trenului. Femeia era insarcinata a patra oara, dar nu mai voia un urmas si nici nu putea sa faca avort din cauza religiei. Tanara de 30 de ani suferea de depresie si fusese internata de doua ori intr-un spital de psihiatrie. Se pare ca Alexandra Braunstein avea probleme mari si in casnicie, sotul ei fiind extrem de gelos.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune