Traian Băsescu a vorbit cu Elena Udrea! Ce i-a spus fostul ministru după întoarcerea în România

Traian Băsescu a dezvăluit că a vorbit cu Elena Udrea atât înainte, cât și după ce aceasta s-a întors în România.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Am vorbit şi înainte de a veni şi după ce a venit. Era bucuroasă că a revenit acasă. Nu cred că va reveni în politică. Prioritatea este, din câte am înţeles, să-şi rezolve problemele în justiţie. Ea-şi pune mari speranţe că fiind rejudecate dosarele nu vor mai fi abuzuri. De asemenea, marea ei problemă a fost că vrea să crească în România copilul ei", a declarat Traian Băsescu la TV. 

Elena Udrea, chemată de urgenţă în faţa judecătorilor! 

Elena Udrea s-a întors în România, dar nu scapă de problemele cu justiția. Din fericire, noul proces care i s-a deschis nu este penal.

Elena Udrea a fost chemată în instanță de Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF), obiectul dosarului înregistrat pe 1 iulie fiind "conflict de competenţă numire curator fiscal".

Dosarul a fost repartizat Secției a IV-a civile.

Elena Udrea s-a întors în țară

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea s-a întors, recent, în țară. Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a declarat, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, că el și fostul ministru urmează să se căsătorească.

”Ne-am gândit de foarte multe ori la o cununie, urmează să se întâmple probabil și acest lucru. Așteptăm totuși să vedem cum va fi situația în continuare, cu venirea ei acasă, și tot ce presupune pasul acesta. Dacă totul va merge bine, cu siguranță, vom face și la o nuntă, și un botez, iar un inel va veni și el la timpul potrivit”, a declarat Adrian Alexandrov pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate