Noi imagini din vila lui Adrian Alexandrov, cu micuța Eva! Cine a venit în vizită la Elena Udrea

Cine a venit în vizită la Adrian Alexandrov și la Elena Udrea.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

La doar trei zile după ce a revenit în România, Elena Udrea a început să primească vizite la vila iubitului său, din Corbeanca.

Trei prieteni de-ai Elenei Udrea și de-ai lui Adrian Alexandrov și-au făcut apariția la locuința din Corbeanca, acolo unde „blonda de la Cotroceni” a poposit după ce s-a întors din Costa Rica.

Vizitatorii Elenei Udrea au adus o pungă mare cu alimente, dar și baxuri cu apă. Vizita celor trei bărbați a fost una de bun augur pentru toată lumea, mai ales că Adrian Alexandrov a scos-o pe micuța Eva Maria în curte, pentru câteva minute, la aer curat.

Citeste si: Puterea dragostei 11 iulie. Bătaie cu pumni și picioare între Zănoagă și Mocanu! Andreea Mantea a asistat șocată la toată scena

Citeste si: Șocant! Un copil de doi ani a căzut de la înălțime! Ce făcea mama lui, în acest timp!

Citeste si: Simina și Alex Zănogă au părăsit emisiunea, cu câteva zile înainte de finală: „Cine vă ține cu forța?”

Mama Elenei Udrea a scos-o la aer de mai multe ori pe micuța Eva

Adrian Alexandrov a petrecut alături de micuța Eva, în compania bîrbatului care a venit în vizită și care avea, de asemenea, o fetiță în brate. Cei doi au discutat, au râs și s-au jucat cu cățelul, timp în care Elena Udrea se afla în casă și, la un moment dat le-a făcut o poză celor doi tătici fericiți, potrivit Știrile Kanal D.

De când au ajuns în România, mama fostului ministru a fost cea care a scos-o pe fetiță la plimbare, iar Elena Udrea a preferat să stea bine ascunsă în casă și să își revină după cele 20 de ore petrecute pe drum din Costa Rica, țara în care a locuit încă din luna februarie a anului trecut.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate