Transportul lui Mario Iorgulescu de la Bucureşti în Italia a costat o avere! Cât a scos din buzunar Gino Iorgulescu

Transferul lui Mario Iorgulescu de la București la un spital de la Milano l-a costat pe Gino Iorgulescu o avere.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

mario iorgulescu accident

Conform Antena 3, transportul la Milano, cu un avion ce are dotările unei ambulanțe și aparține Ministerului Sănătății din Turcia, costă între 7.000 și 10.000 de euro ora. Durata zborului pe ruta București – Milano e de trei ore, iar dacă se iau în considerare și cazurile în care se achită și returul, suma se dublează. Doar pentru parcarea ambulanței aeriene, pe aeroportul Băneasa, familia Iorgulescu a costat 231 de euro.

Familia a mai încercat să îl transporte pe Mario în străinătate

Familia Iorgulescu a mai avut o încercare de a-l transfera pe Mario în străinătate. El a ajuns în Italia abia la a doua încercare, părăsind România luni, 24 septembrie.

„În cursul dimineţii de astăzi (23 septembrie 2019), la cererea expresă a familiei şi contrar recomandărilor medicale, pacientul Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în vederea continuării tratamentului într-o ţară din UE”, informau reprezentanţii Spitalului Elias.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Ce s-a întâmplat în salonul lui Mario Iorgulescu cu puțin timp înainte de a fi transportat la o clinică din Italia! Ce le-a spus Gino polițiștilor care au venit la spital

Ce s-a întâmplat la Elias cu o zi înainte de transferul lui Mario Iorgulescu

Un comunicat venit din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul București arată că un procuror însoțit de ofițeri din cadrul Poliției Capitalei a mers la Spitalul Elias pentru a-i aduce la cunoștință lui Mario Iorgulescu care sunt acuzațiile care i se aduc. La recomandarea cadrelor medicale, acest lucru a fost amânat. Mai mult, în acelați comunicat se arată că suspectul este în continuare urmărit penal, chiar dacă a plecat în străinătate pentru tratament.

„În contextul discuțiilor existente în spațiul public cu privire la cauza privind accidentul rutier în care a fost implicat Iorgulescu Gino - Mario, Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

La data de 19 septembrie 2019, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul Iorgulescu Gino - Mario sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În aceeaşi zi, Spitalul Universitar de Urgenţă Elias a fost informat cu privire la faptul că în cursul zilei de 20 septembrie 2019, organele judiciare se vor deplasa la sediul unităţii medicale în vederea efectuării unor activităţi procedurale care vor implica persoana în cauză.

Cu toate acestea, întrucât procurorul de caz a fost informat telefonic de către reprezentanţii spitalului cu privire la un posibil transfer al pacientului la o clinică din Uniunea Europeană, în cursul zilei de 20 septembrie 2019, s-a decis ca activitatea menţionată anterior să fie efectuată de îndată.

În acest sens, la data de 19 septembrie 2019, în jurul orei 19:00, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, însoţit de ofiţeri din cadrul Poliţiei Capitalei, s-a deplasat la Spitalul Elias în vederea aducerii la cunoştinţă a acuzaţiei formulate.

Însă, dată fiind starea de sănătate critică a persoanei în cauză, această activitate nu a putut fi realizată, medicii responsabili de tratarea pacientului apreciind că nu este oportună realizarea acestei activităţi procedurale.

În cursul zilei de vineri, 20 septembrie 2019, la solicitarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, reprezentanţii Spitalului Elias au transmis foaia de observaţie medicală a pacientului, întocmită până la momentul respectiv.

În dimineaţa acestei zile, procurorul de caz a fost informat telefonic cu privire la faptul că este în curs procedura de transfer a pacientului la o clinică din Uniunea Europeană, context în care a fost solicitată o informare scrisă din partea Spitalului Elias referitoare la procedura de transfer realizată.

Până la acest moment, informarea solicitată nu ne-a fost comunicată.

Precizăm că actele şi măsurile necesare soluţionării cauzei au avut în vedere şi starea gravă de sănătate a suspectului, astfel cum a fost evaluată de către medicii din cadrul Spitalului Elias, iar transferul acestuia la o clinică din afara ţării nu împiedică desfăşurarea în continuare a urmăririi penale.

Facem precizarea că efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arăta în comunicatul venit din partea Compartimentului de Informate și Relații Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate