Transsexualul Delia, dezvăluiri uluitoare despre planurile pe care le avea cu Marius Elisei: „Dacă nu afla presa eram împreună acum!”

Transsexualul Delia a scos la iveală detalii uluitoare despre relația ei cu Marius Elisei.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Transsexualul Delia spune că a vorbit cu soțul Oanei Roman vreme de mai multe săptămâni și chiar aveau planuri mari împreună dacă presa nu ar fi aflat de conversațiile lor. Delia Rexha a vorbit în cadrul unei emisiuni despre momentul în care l-a cunoscut pe Marius Elisi, în plus a oferit și detalii picante despre relația lor.

Citeste si: Peluza Nord revine pe stadion! Anunțul suporterilor: din nou alături de FCSB

Citeste si: Tudor Gheorghe, acuzat că face propagandă anit-UE, după ce spectacolul lui „Degeaba 30” a fost difuzat la televizor. Artistul, aspru criticat: „Să-ţi fie ruşine, canalie talentată!”

Citeste si: Secretul lui Armin Nicoară! Cum reușește să dea pe spate femeile cu talentul lui Video

Cei doi ar fi vorbit ultima dată în urmă cu două zile când Marius Elisei ar fi trebuit sămeargp la ea, doar că a devenit suspicios cu privire la confidențialitatea converației lor.

fara descriere

Deea Rexha a spus că Marius a sunat-o și a întrebat-o dacă a spus ceva presei apoi a blocat-o pe toate rețelele de socializare.

„Când am vorbit ultima dată, acum 2-3 zile, el trebuia să vină la mine. M-a sunat şi m-a întrebat dacă am spus ceva la TV. Apoi, mi-a dat block pe toate reţelele de socializare. Să-i fie ruşine", a mai spus Delia Rexha.
Delia Rexha a precizat că Marius Elisei a alintat-o cu "puiul meu".

Cum s-a cunoscut Deea Rexha cu Marius Elisei

Deea Rexha, transsexualul care susține că s-a iubit și cu Nicolae Guță, susține că relația ei cu Marius Elisei a început în urmă cu o lună e zile când el i-a dat mesaj de pe un cont de socializare fals.

fara descriere

„Mi-a scris, stai să mă uit la dată... mi-a scris acum câteva zile. Dar înainte de acum câteva zile, mi-a scris acum vreo lună de zile de pe un al cont de Facebook. Nu am știut cine este și i-am acceptat. Apoi a zis că este Elisei, soțul Oanei Roman și i-am zis: <<Hai, lasă vrăjeala că nu cred eu în vrăjeala din asta. Ai cont fake!>> Și a zis: <<Nu, nu, nu dă-mi camera!>> Și mi-a dat camera și am văzut că e el, că și-a arătat jumătate de față. M-am trezit, mi-am băut cafeaua și atunci mi-a scris și atunci am și vorbit. Și dacă am vorbit un minut că a zis:<< Ok, hai că vine!>> Cum ar veni că vine Oana. Și a închis că să nu îl prindă pe el.

 

A zis că relația dintre ei doi nu mai merge. Și eu l-am întrebat de ce nu mai merge și de ce nu mai vrea să fie cu ea și a zis că relația nu mai merge de vreun an de zile.", a spus transsexualul Delia Rexha, în cadrul unei emisiuni tv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate