Trei bărbați din Iași, bătuți de neveste, au sunat la 112! A fost nevoie de intervenția autorităților pentru a-i scăpa din mâinile partenerelor

Trei bărbați din Iași au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce au fost bătuti de partenerele de viață.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Trei bărbați din Iași, bătuți de neveste, au sunat la 112! A fost nevoie de intervenția autorităților pentru a-i scăpa din mâinile partenerelor


In articol:

Violența domestică este o infracțiunie extrem de frecventă în România. Din păcate, de cele mai multe ori persoanele agresate îndură comportamentul violent al partenerului timp de ani la rând sau chiar zeci de an, înainte de a pune punct relației. De multe ori, victimele refuză să povestească apropiaților despre chinurile prin care trec și rareori ajung să depună plângere la Poliție, de teamă că situația lor la deveni chiar mai gravă dacă încearcă să ceară ajutorul oamenilor legii.

Deși, de obicei, femeile sunt cele care au de suferit în urma comportamentului violent al partenerului de viață, există și bărbați care sunt agresați de soțiile lor. Aceste cazuri trec de cele mai multe ori neobservate, pentru că bărbaților le este rușine să povestească despre violențele suferite.

Citeste si: Giulia Anghelescu se retrage din showbiz! Care este motivul?

Trei bărbați din Iași, bătuți de neveste!

Ieri noapte, trei bărbați din Iași au ajuns să sune la 112 din cauza comportamentului partenerelor de viață. Violența domestică i-a făcut să ceară ajutorul autorităților și chiar să aibă nevoie de îngrijiri medicale, relatează Mediafax.

În primul caz este vorba despre un bărbat de 35 de ani din Popricani. El a fost lovit cu o bucată de lemn și a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie, după ce a suferit un traumatism la nivelul coloanei vertebrale, în zona lombară.

În aceeași noapte, un bărbat de 41 de ani din Fărcășeni a a juns la spital după ce iubita lui l-a lovit cu un scaun. El a suferit un trumatism cranian și a ajuns și el tot la Spitalul de Neurochirurgie.

Scandalurile sunt la ordinea zilei, în această familie din Iași

Al treilea bărbat care a avut nevoie de îngrijiri medicale este un bărbat de 45 de ani din Tibana. Soția l-a lovit cu o coasă, încă nu este prima dată când un scandal violent izbucnește între cei doi soți. Se pare că femeia a avut un comportamentul violent de mai multe ori.

„De fiecare dată soţia este agresorul, ea fiind cea care a sunat şi la ambulanţă”, au declarat medicii de la SMURD.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate