Giulia Anghelescu se retrage din showbiz! Care este motivul?

Giulia Anghelescu vrea să se retragă din showbiz. Ce a făcut-o pe artistă să ia o asemenea decizie?

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Giulia Anghelescu se retrage din showbiz! Care este motivul?


In articol:

Giulia Anghelescu a făcut anunțul cu care și-a luat prin surprindere fanii. A fost una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar acum a dat vestea tristă: vrea să se retragă din showbiz.

Giulia Anghelescu se retrage din showbiz! Care este motivul?

Giulia Anghelescu se retrage din showbiz! Care este motivul? Cântăreața s-a săturat de viața din Capitală și își dorește să se mute cu familia la țară, într-un loc liniștit, departe de agitația din București. Asta implică și să renunțe la concerte. 

Giulia Anghelescu se retrage din showbiz! Care este motivul?

Citeste si: Giulia a pozat aproape goală şi i-a scandalizat pe fani: „Daca erai soţia mea îţi dădeam două perechi de palme!” FOTO

Citeste si: Giulia Anghelescu a vorbit despre subiectul care a stârnit cea mai mare revoltă pe internet: vaccinarea copiilor

Citeste si: Giulia Anghelescu își comentează schimbările de look avute de-a lungul anilor: „Era perioada când eram despărțită de Vlad! Atunci m-am distrat cel mai bine”

În ultimul timp a început să îmi surâdă din ce în ce mai mult ideea de a mă muta la ţară! Am trăit toată viaţa alergând de la un concert la altul, am schimbat sute de camere de hotel, m-am bucurat de toată atenţia oamenilor care mi-au ascultat muzica, am fost la sute de petreceri, am simţit vibeul multor cluburi şi discoteci, iar acum tot ce îmi doresc cel mai mult e să am colţişorul meu de linişte”, mărturiseşte Giulia.

Giulia Anghelescu se retrage din showbiz! Care este motivul? Artista și Vlad Huidu trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Giulia Anghelescu se retrage din showbiz! Care este motivul? Giulia și Vlad Huidu au o relație frumoasă de câțiva ani buni, iar de curând au împlinit opt ani de cărnicie, mai exact pe 15 iunie. Artista a ținut să scrie și un mesaj pe rețelele de socializare cu această ocazie. 

Giulia Anghelescu se retrage din showbiz! Care este motivul?

„Cred că ne-am luat cu copiii şi nu ne-am dat seama când au trecut opt ani de căsnicie, că altfel nu îmi explic! La mulţi ani nouă! Să fim sănătoşi şi fericiţi şi Vlad Huidu întotdeauna înţelegător!„, a fost mesajul cu care artista a marcat evenimentul pe Facebook.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate