Trei crime îngrozitoare la Galați, după același tipar precum cel al lui Gheorghe Dincă

România a fost, de-a lungul timpului, zguduită de crime înfiorătoare. Trei dintre ele s-au petrecut la Galați și se aseamănă cu cele ale lui Gheorghe Dincă.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Gheorghe Dincă a îngrozit România când a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu. Cele doiă adolescente au plecat voluntar de acasă și s-au urcat la ocazie în mașina monstrului din Caracal, iar de atunci nimeni nu le-a mai văzut în viață.

Dacă acum Gheorghe Dincă este infractorul cel mai mediatizat din țară și informațiile legate de cazul Caracl țin primele pagini ale presei, în trecut au existat și alte crime care i-au îngrozit pe români, dar care nu au fost la fel de mediatizate. În Galați au avut loc patru astfel de omoruri după Revoluție.

Anesti Elefteriadis, un inginer din Galați, care era profesor suplinitor la o școală a ucis o tânără colegă, a tranșat-o și a mâncat-o. Grozăvia s-a petrecut în 1991, iar criminalul a fost prins două săptămâni mai târziu. Motivul pentru care a ucis-o ar fi fost că o voce i-a spus să o violeze.

Citeste si: O prostituată din Italia aruncă bomba în cazul Caracal: "Alexandra și Luiza nu sunt moarte"

În iunie 2019, un caz la fel de înfiorător a avut loc în Galați. Un bărbat trecut de prima tinerețe și-a ucis partenera de viață de vârstă apopiată. Motivul ar fi fost faptul că ea i-a criticat performanțele sexuale, relatează Adevărul. Vasile Tofan i-a aplicat victimei 12 lovituri de cuțit, după care a tăiat cadavrul în bucăți pe care le-a pus în saci și le-a lăsat lângă cimitir.

În 2001, România a fost zguduită de două crime ale căror victime au fost doi băieți în vârstă de 11 și 13 ani. Micuții au fost uciși și apoi violați, iar autorul crimelor, Petrică Ciucă, în vârstă de 22 de ani, a fost prins de polițiști. El a recunoscut că mai omorâse și alți doi copii înainte și că motivul ar fi fost traumele pe caer el le-a suferit în copilărie, atunci când a fost supus la perversiuni sexuale de un bărbat necunoscut.

Atât crimele de la Galați cât și cele ale lui Gheorghe Dincă au avut conotații sexuale. Toate victimele au fost tranșate, iar criminalii au avut discernământ, conform sursei mai sus citate.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate