Legătura înfiorătoare dintre Răzvan Ciobanu și Anamaria Pop! Creatorul de modă și cântăreața de muzică populară au murit din același motiv

Cântăreața Anamaria Pop și creatorul de modă Răzvan Ciobanu au murit în moduri asemănătoare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

In articol:

Anamaria Pop, o iubită cântăreață de muzică populară din România, s-a stins din viață în urma unei tragedii. Interpreta avea vârsta de 37 de ani și a fost implicată într-un accident grav din care, din păcate, nu a scăpat.

Anamaria Pop se ducea spre Baia Sprie, acolo unde urma să susțină un recital pe scena din centrul orașului amplasată cu ocazia Zilelor Orașului Baia Sprie. Accidentul s-a produs pe DN1C pe raza localității Cicârlău, județul Maramureș.

Citeste si: Regele Cioabă va oficia un botez penticostal în Marea Neagră, la Mamaia! Cioabă va intra îmbrăcat în mare, alături de credincioşi!

Citeste si: Alexandra Stan, mai îndrăzneață ca niciodată! Cum s-a lăsat fotografiată artista înainte de turneul din Japonia

Citeste si: O tânără care a făcut o mulțime de bani din videochat dezvăluie secretele industriei! E incredibil pentru ce dau bărbații o mulțime de bani

fara descriere

Legătura înfiorătoare dintre Răzvan Ciobanu și Anamaria Pop!

Răzvan Ciobanu a murit în urmă cu aproape patru luni de zile într-un accident care a șocat întreaga țară. Nimeni nu se aștepta ca celebrul creator de modă să se stingă atât de brusc, la doar 43 de ani.

fara descriere

La fel ca în cazul lui Răzvan Ciobanu, în locul în care și-a pierdut viața Anamaria Pop nu au fost găsite urme de frânare. Polițiștii au pus atunci accidentul în care designerul și-a pierdut viața pe seama neatenției. „Din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra maşinii”, au concluzionat anchetatorii.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate