Trei cutremure în România, într-o singură seară! Ce magnitudine au avut

România a lovit lovită de trei cutremure, în noapte de luni spre marți.

cutremur
Trei cutremure au avut loc în Vrancea, noaptea trecută [Sursa foto: Shutterstock]
Autor: Clara Ionescu

In articol:

Trei cutremure au avut loc în noapte de luni spre marți, 14-15 iunie, în România. Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismele s-au produs în județul Vrancea și au avut magnitudini diferite. Cel mai puternic cutremur de noaptea trecută a avut magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter.

Amintim că luni dimineața, 14 iunie, au avut loc două cutremure în Vrancea, în mai puțin de o oră. Ele au avut magnitudinea de 3,1, respectiv 3,3.

România, lovită de trei cutremure într-o singură noapte

Primul cutremur  a avut loc la ora 03:08 și a avut o magnitudine de 3,1 grade pe scara Richter. Seismul s-a produs la o adâncime de 18 km în județul Vrancea. Cutremurul a avut loc și în apropierea altor orașe: 92km NE de Ploiești, 111km V de Galați, 112km NV de Brăila, 142km N de București, 166km NE de Pitești, 103km S de Bacău 183km SV de Iași, 195km E de Sibiu, 206km N de Ruse, 81km E de Brașov.

Citeste si: Două cutremure în România, în mai puțin de o oră! În ce orașe s-au simțit

Citeste si: Luiza Melencu, găsită moartă- bzi.ro

Cel de al doilea cutremur s-a produs la ora 03:51 și acesta s-a înregistrat în zona seismică Vrancea. Cutremurul a avut loc la adâncimea de 18 km. Seismul a înregistrat magnitudinea de 2,0 grade pșe scara Richter și s-a simțit și în apropierea altor orașe: 81km E de Brașov, 105km S de Bacău, 91km NE de Ploiești, 111km V de Galați, 111km V de Brăila, 205km N de Ruse, 165km NE de Pitești, 185km SV de Iași, 195km E de Sibiu, 140km N de București.

cutremur
Trei cutremure în județul Vrancea, în noaptea de luni spre marți

Al treilea seism a avut o magnitudine de 2,1 grade pe scara Richter și s-a înregistrat la ora 06:31 în zona seismică Vrancea. Seismul s-a produs la o adâncime de 17 km și s-a simțit și în apropierea orașelor: 199km E de Sibiu, 85km E de Brașov, 90km NE de Ploiești, 107km V de Galați, 107km V de Brăila, 108km S de Bacău, 202km N de Ruse, 138km N de București, 166km NE de Pitești, 187km S de Iași, potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Tragedie în Germania! O româncă de 25 de ani, găsită moartă, cu capul în containerul de haine uzate

O mamă din Gorj și-a abandonat propria fiică la o vecină și a fugit de acasă cu un bărbat: „Nu dorește să revină la domiciliu”

”Variola maimuței”, o boală extrem infecțioasă a creat panică pe glob! Vezi care sunt simptomele acestei boli

Horoscop Zilnic Luni 26 Iulie 2021: Taurii reuşesc să termine un proiect foarte important, Peştii sunt foarte activi şi reuşesc să se ocupe de foarte multe lucruri

Umilinţă totală pentru Simona Gherghe! Nu a avut nicio şansă. O scot de pe post

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Gata! A început noua eră. Certificatul de vaccinare îți dă prioritate în magazine și la alți furnizori

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies