Trio amoros exploziv. Adrian Minune, acuzat că a furat femeia unui „greu”. FOTO

Scandal amoros cu Adrian Minune în prim-plan. Lăutarul interlopilor este acuzat că i-a furat femeia unui alt „greu”

Distribuie pe:

Autor: D.A.

fara descriere


In articol:

Ion Parnică, zis și „Oneață” sau „Regele barbutului”, a publicat mai multe fotografii care, spune el, dovedesc că Adrian Minune l-a trădat, furându-i iubita.

Supărat din cauză că Adrian Minune l-a acuzat că e „prăduitor” și că l-a „dat pe mâna procurorilor”, Oneață s-a hotărât să facă public un episod scandalos. Mai multe poze despre scandal a oferit chiar wowbiz.ro

Adrian Minune a furat-o pe Oana?

”Adrian Copilul Minune și-a permis să spună că eu l-am dat la procurori, adică sunt prăduitor. Cu ce l-am prăduit? Sunt două treburi cu care puteam să-l prăduiesc: prima: că a luat-o pe Oana de la mine și trăiește cu ea și probabil că m-am dus la procuratură. Iar a doua treabă este că am fost invitat de el la botez și am mâncat bătaie de la niște bodyguarzi cu fuste. Ăia au fost dirijați de el, probabil. El trebuie să și dovedească că sunt prăduitor.

Eu te înțeleg, ai ajuns mare, ai în spate oameni, fini… Dar ei nu știu că eu te-am crescut de mic și mi-ai luat nevasta de lângă mine. De fapt nu nevasta, una cu care trăiam… Tu ai luat-o! Mi-ai săpat groapa și la sfârșit tot tu ești gelos, văd.

Adrian Minune, acuzat că a furat femeia unui „greu”. FOTO  exploziv

Eu n-am zis în viața mea de nimeni, că de-asta am și făcut pușcărie 3 ani de zile. Dacă ziceam, poate nu făceam! Tu știi câți bani ți-am dat eu ție și nu ți-am luat vreodată un leu înapoi!”, a spus Oneață despre Adrian Minune într-un live pe o rețea de socializare.

Ion Pârnică a fost supranumit „Regele barbutului”, omul care vrăjea zarurile ca nimeni altul. Mize uriașe i-au trecut printre degete și parteneri „cu greutate” s-au înclinat în fața norocului său, Gigi Becali și Victor Pițurcă fiind doi dintre aceștia.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate