Tristețe maximă pentru familia Denisei Manelista! Ce se întâmplă de Crăciun și de Revelion! Detalii EXCLUSIVE

Crăciunul era sărbătoarea favorită a regretatei Denisa Manelista, perioada Sărbătorilor de Iarnă făcând-o pe artistă să fie, cu adevărat, fericită.

Denisa Manelista
Autor: Radu C. Munteanu

In articol:

Doar că, de ani buni, de când a murit Denisa Manelista, familia ei nu se mai poate bucura pe de-a-ntregul de Crăciun sau de Revelion.

Citeste si: Mama Denisei Manelista, destăinuiri cutremurătoare la 3 ani de la moartea artistei: ”Am visat-o pe Denisa, care-mi cerea …”

”De trei ani, de când nu mai petrecem Crăciunul alături de Denisa, lucrurile sunt mult, mult mai triste în familia noastră. Acum, cu această pandemie, nu putem ajunge nici măcar în România, să fim cu toții”, ne-a explicat Adelina, sora Denisei Manelista, în exclusivitate. Iar din acest motiv, așa cum chiar ea recunoaște, Crăciunul va fi unul foarte trist pentru ea și pentru familia sa.

Adelina, sora Denisa Manelista
Adelina, in stanga fotografiei, ii duce si acum dorul regretatei Denisa Manelista

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

”Vom petrece Crăciunul acasă, eu, soțul și copiii noștri. Vom mânca, ne vom face daruri și ne vom ruga pentru cei dragi nouă. Da, normal, voi împărți în memoria Denisei, o fac la fiecare sărbătoare, pregătesc mâncărurile ei preferate și le dau celor care au nevoie de o masă caldă...”,

ne-a mai spus Adelina, sora Denisei.

Citeste si: Mama regretatei Denisa Manelista, coșmar fără sfârșit! Ce se petrece cu bătrâna îndoliată

În altă ordine de idei, dacă Crăciunul se anunță unul făcut doar alături de familie, de Revelion și-au făcut niște planuri alături de câțiva amici. ”Poate, dacă ne va permite legea, ne vom vedea cu niște prieteni.

Dacă nu, la fel, vom sta acasă, ne vom uita la focurile de artificii și vom intra în noul an sperând la o perioadă mai bună, fără boli, fără tragedii. Și, ca întotdeauna, la începutul noului an, vom spune o rugăciune pentru sufletul Denisei... Pentru că și mie, și copiilor, și soțului meu, ne este tare dor de ea”,  ne-a mai spus, în exclusivitate, Adelina, sora Denisei Manelista.

Citeste si: Trei ani de la dispariția regretatei Denisa Manelista! Ce spune Adelina, sora vedetei, despre Denisa Răducu! EXCLUSIV

Denisa Manelista a murit din cauza unui cancer, la doar 27 de ani

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o salva şi pentru a o vindeca.

Geta, mama Denisa Manelista
Geta, mama cantaretei Denisa Manelista, este nemangaiata

Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat şi tratamente complementare, naturiste, dar, din păcate, nici acestea nu au salvat-o. Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de sora, mama şi cumnatul ei, la doar 27 de ani, după o lungă agonie care a îndurerat lumea showbiz-ului, Denisa Manelista fiind una dintre cele mai iubite artiste de la noi.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Gest extraordinar la 3 ani de la moartea Denisei Manelista! ”Costă totul peste 100.000 de euro!” FOTO EXCLUSIV

Mărturii cutremurătoare la trei ani de la moartea Denisei Manelista! Ce s-a întâmplat la parastas? „Preotul ne-a spus că...”

Imagini de ultim moment din casa Denisei Manelista din Drăgășani

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

Denise Rifai face ravagii. Unde sunt banii din conturile lui Nicolae Ceaușescu? Se va afla totul

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

3000 de rachete lansate către Israel. „Hamas desfășoară un atac intens”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies