Trupa Compact a fost lovită de un blestem cumplit! Înainte de Leo Iorga, trei membri ai formaţiei şi impresarul au murit înainte de vreme!

Trupa Compact a fost lovită de un blestem cumplit, după decesele lui Teo Peter, Emil Laghia, Marian Manoliu şi George Popa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Trupa Compact a fost lovită de un blestem cumplit, discuţia revenind în prim-plan după decesul lui Leo Iorga, care a murit pe 2 noiembrie, la 54 de ani, din cauza unui cancer la plămâni. Acum mai bine de 15 ani, pe 4 decembrie 2004, a decedat liderul Compact, Teo Peter. Muzicianul de 50 de ani se întorcea acasă cu un taxi, când într-o intersecţie, maşina în care se afla a fost lovită în plin de un automobil de teren aparţinând Ambasadei Statelor Unite ale Americii. Peter a murit pe loc. În urma anchetei s-a dovedit că puşcaşul american Christopher VanGoethem, aflat la volan, consumase alcool. Condus la Institutul Naţional de Medicină Legală, acesta a refuzat să i se recolteze probe biologice.

Citeste si: Paula Iorga, soția lui Leo Iorga, a publicat un mesaj emoționant: „Dumnezeu să te odihnească, dragostea mea!”. Când și unde va fi înmormântat artistul

Citeste si: Dan Bittman, copleșit de durere după ce aflat că Leo Iorga a murit: „A iubit viaţa foarte tare”

Citeste si: Ultimele fotografii cu Leo Iorga în viață! A murit în brațele soției, la un centru de îngrijiri paleative

Trupa Compact a fost lovită de un blestem cumplit. Chitaristul Emil Laghia a fost înjunghiat de iubită

Puşcaşul marin a scăpat însă de acuzaţia de omor, în urma unui proces desfăşurat în SUA. În iunie 2005, la şase luni de la moartea lui Teo Peter, chitaristul Emil Valentin Laghia a fost găsit mort în apartamentul său din Tulcea. Muzicianul a fost înjunghiat cu mai multe lovituri de cuţit de către concubina sa. Ancheta a stabilit că cei doi avuseseră o ceartă conjugală, în urma căreia muzicianul ar fi încercat să o agreseze fizic pe partenera lui, iar în momentul în care acesta ar fi apucat-o de păr, ea l-ar fi înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit de bucătărie. Concubina lui a fost reţinută fiind cercetată pentru omor. (citeşte dezvăluiri crunte despre Leo Iorga)

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate