Tudy, fostul iubit al Oanei Zăvoranu este în doliu! „A plâns și a urlat în casă de supărare de au auzit toți vecinii lui din bloc”

Tudy, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, trece prin momente foarte grele.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Tudor Tim Ionescu, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, suferă cumplit. Animlul de companie al lui Tudy, un cățel pe nume Skip, a murit, iar consilierul Capitalei a suferit un șoc.

„Tudor este, zilele astea, complet distrus. A plâns și a urlat în casă de supărare de au auzit toți vecinii lui din blocul de pe Decebal. A refuzat orice apariție televizată, s-a închis în casă, și apoi a decis să se ocupe de înmormântarea cățelului, pe care îl iubea ca pe propriul lui copil.

fara descriere

Și-a luat acest cățel, pe Skip, de pui, după ce a fost târât în scandalul mediatic cauzat de tevatura cu Oana și Pepe din 2012. Cățelul chiar l-a ajutat psihic să treacă cu bine peste toate aceste probleme de imagine, fiind un adevărat pansament pentru sufletul lui Tudy.

De atunci nu s-a prea mai atașat de femei. Are relații cu unele domnișoare, dar încearcă să nu se implice. Tocmai pentru a nu suferi, așa cum a suferit după moartea mamei lui sau după scandalul cu Oana”, a dezvăluit o persoană din anturajul lui Tudy, pentru Cancan.

Citeste si: Alexandru Arșinel nu s-a împăcat cu ideea că Stela Popescu a murit, nici la doi ani de la tragedie : „Câteodată mi se face frică fără ea”

Citeste si: George Burcea a reluat legătura cu tatăl agresiv, în urmă cu câteva luni! Soțul Andreei Bălan, la un pas de o tragedie: „A scos cuțitul la el: Te tai, te fac franjuri”

Citeste si: De ce nu mai cântă Exploit cu 5GANG împreună: „Sunt mulți bani la mijloc, iar Selly...”

fara descriere

Tudy a publicat un mesaj pe pagina lui de Facebook

„Tu (Skip n.r.) ai mers într-un loc mai bun și m-ai lăsat aici singur … dar o bucată din mine a plecat cu tine, pentru totdeauna … Mereu împreună, partenerul meu în toate, Skip Boxer”, a scris Tudy pe paginalui de Facebook, în dreptul unei fotografii cu Skip.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate