Tulburător! Gabi Balint, la un pas de moarte! Momentele dramatice prin care a trecut fostul mare fotbalist în doar opt zile! ”I s-au montat patru stenturi în regim de urgență!”

Gabi Balint a ajuns de urgență la spital, cu mari dureri în zona inimii

Autor: Lia Popescu

In articol:

Gabi Balint a trecut prin mari emoții în ultima vreme! Fostul mare fotbalist a suferit un infart și au fost nevoie de câteva intervenții chirurgicale de urgență pentru a i se putea salva viața.

Citeste si: Ce și-a făcut Loredana Chivu în zona intimă! Imagini de infarct cu blondina, de la salon: „Ce frumos se vede”

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Citeste si: What's Up, de urgență la spital! Primele declarații

Citeste si: Fotografiile cu Gabi Balint înainte de infarct! Ce făcea fostul câștigător al Cupei Campionilor

Gabi Balint a suferit un infarct

Pe 20 septembrie, Balint, actualmente, analist la Digi Sport, a acuzat stări de rău și s-a decis să meargă pentru investigații la o clinică privată. Diagnosticul a fost unul clar, suferise un infarct. Cum nu era de joacă deloc cu o astfel de situație, pe moment, Gabi Balint a luat imediat decizia de a merge la Spitalul Fundeni ”C.C.

Iliescu”,  unde a fost dus direct pe masa de operașii.

Conform informațiilor din spital, lui Gabi Balint i s-ar fi montat trei stenturi, apoi, două zile mai târziu, i s-a mai montat al patrulea, pentru ca vasele de sânge care irigă inima să fie stabilizate și riscul unui nou infarct să fie evitat.

Gabi Balint a fost la un pas de moarte! Ce mesaj i-au transmis medicii

Gabi Balint a fost la un pas de moarte, dar, acum, după opt zile de spitalizare, poate răsufla liniștit. De altfel, câștigătorul Cupei Campionilor Europeni cu Steauna, în 1986, avea să spună și ce mesaj a primit din partea medicilor. ”Mi-au spus că emoțiile de la penalty-ul executat la meciul de la Sevilla au fost cu efect întârziat. Acum, m ă simt bine, am scăpat de perfuzii” ,a spus analistul la DigiSport.

Citește când va fi externat Gabi Balint pe știrilekanald.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies