Tuncay Ozturk a primit o întrebare șoc despre Andreea Marin: ”E adevărat că te-a lăsat ea, că tu ai înşelat-o cu o brunetă manelistă?” EXCLUSIV

Fostul soț al Andreei Marin, Tuncay Ozturk, a primit o întrebare șocantă de la o admiratoare.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriere

Fostul soț al Andreei Marin, Tuncay Ozturk, a primit o întrebare șocantă de la o admiratoare. În cadrul unei sesiuni online de interacțiune cu fanii, medicul Tuncay Ozturk a solicitat membrilor comunității să-i pună orice fel de întrebare, promițând că va răspunde tuturor. Imediat, o tânără i-a scris următoarele rânduri, în care îl chestiona pe Tuncay cu privire la motivul divorțului de ”Zână”.

Citeste si: Andreea Marin, apariție controversată! A încercat să ascundă, dar totul a ieșit la iveală! Ce se întâmplă cu silueta Zânei Suprizelor

Citeste si: Andreea Marin, noi declarații despre a patra căsătorie! Fanele sunt în extaz: „Casă de piatră! E foarte frumos inelul”

 ”Eu sunt curioasa de ce te-ai despartit de Andreea Marin si daca e adevarat ca te-a lasat ea ca tu ai inşelat-o cu o bruneta manelista??!! Asa o prințesa, o doamna asa fina, eleganta...nu inteleg. Astept ceva raspuns daca tot ziceai ca raspunzi indiferent ce curiozitați are fiecare. Mulțumesc”, a notat admiratoarea. Interesant este faptul că, nici după trei zile de la postarea mesajului, Tuncay Ozturk nu a răspuns în nici un fel întrebării în cauză. 

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate