Andreea Marin, noi declarații despre a patra căsătorie! Fanele sunt în extaz: „Casă de piatră! E foarte frumos inelul”

Andreea Marin a primit un inel superb de la iubit. Fanele s-au gândit imediat că urmează a patra căstorie și i-au urat casă de piatră.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Andreea Marin este una dntre cele mai îndrăgite vedete de televiziune din România. Frumoasa moldoveancă a cucerit inimile românilor încă de pe vremea când prezenta emisiune „Surprize, surprize” și a reușit să rămână în topul preferințelor lor.

Andreea Marin are trei divorțuri la activ și, deși nu și-a pierdut sdperanța, este mult mai precaută decât înainte. Despărțirea de ultimul ei soț, Tuncay Ozturk, nu a fost un obstacol peste care Zâna Surprizelor să nu treacă. Mai mult, după ce a pus punct relației cu el, ea s-a cuplat cu un alt bărbat și, conform spuselor ei, este extrem de fericită alături de el.

Discretă în privința relației ei, Andreea Marin preferă să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii presei și ai curioșilor, mai ales că iubitul ei nu este persoană publică.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, reacţie bombă după ce a fost înjurată şi umilită! Vezi pe cine a atacat de data aceasta! "Câinii latră, ursul merge!"

fara descriere

Andreea Marin, declarații despre a patra căsătorie

Faptul că Andreea Marin și-a găsit un bărbat care să o facă să zâmbească îi face pe fanii ei să creadă că ar putea urma a patra căsătorie și că aceasta va fi și ultima. Recent Zâna Surprizelor a publicat o serie de fotografii în care își arată mândră bijuteria de pe inelar. Pripiți în concluzii, urmăritorii au și felicitat-o.

fara descriere

„Casa de piatra, mult noroc si fericire, tot binele”, a scris o femeie pe pagina Andreei Marin. „Fericire, împlinire sufletească, iubire cât îți dorește sufletul, încununată de o casnicie de vis!”, a mai scris admiratoare. „Nu e vorba de căsătorie, ci de împlinire în doi, mulțumim!”, a răspuns vedeta încercând să lămurească situația. Așadar, Zâna nu se pregătește să facă din nou pasul cel mare. „Inelul e un dar, înseamnă împlinire, atât”, a mai spus ea, despre bijuteria care a făcut pe toată lumea să creadă că ea va îmbrăca din nou rochia de mireasă.

„Stimata Doamnă, indiferent ce reprezinta inelul pentru dumneavoastra sa stiti ca este superb,elegant,discret ca si dumneavoastra. Va doresc multa sanatate ca este mai buna decat toate”, „Foarte frumos inelul”, „Meriti toată stima și dragostea din lume, esti o doamnă”, mai sunt câteva dintre comentariile apărute în dreptul fotografiei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate