ULTIM MOMENT! Ce se întâmplă cu mama lui Mari de la Puterea Dragostei acum, în Italia! ”Am inima cât un purice! Dacă o să fie ceva mai grav de atât cu epidemia de coronavirus, eu nu am să pot să o mai văd”! EXCLUSIV

Mari de la Puterea Dragostei este extrem de îngrijorată pentru mama ei, care lucrează într-un spital din Italia, și pe care nu o mai poate vedea din cauza pandemiei de coronavirus

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu


In articol:

Epidemia de coronavirus face ravagii în Italia, iar români care locuiesc în această țară sunt în stare de șoc, la fel și familiile acestora, care se află în țară! Unul dintre aceste cazuri este și cel al lui Mari de la Puterea Dragostei, a cărei mamă este stabilită de mai bine de zece ani în Peninsulă. Citeste si: Călătoriile concurenților de la Puterea Dragostei, afectate de coronavirus! Ce a pățit Livian pe aeroport

În premieră pentru WOWbiz.ro, Mari a dezvăluit ce sentimente o încearcă în aceste momente și cât de greu îi este să își știe părintele într-o situație critică.

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

”Am inima cât un purice acum! Mă tem pentru mama, fiindcă în Italia se tot vorbește despre epidemie și nimic altceva. Este o adevărată isterie pe posturile de televiziune și este imposibil să nu își fie teamă. Mama locuiește în apropierea Romei, mai concret în Perugia, acolo unde sunt foarte multe cazuri de coronavirus, mai mult decât atât, lucrează în spital, ca asistentă, și de aceea, îmi este foarte, foarte, frică...Este acolo, în clinică, și intră în contact cu oamenii bolnavi”, a spus Mari de la Puterea dragostei într-un live exclusiv. Citeste si: În plină criză de coronavirus, Jador a făcut anunțul: "Din păcate..."

Mari de la Puterea dragostei vorbește zilnic cu mama ei! 

Cu toate temerile pe care le-ar putea provoca știrile despre coronavirus, ei bine, mama fostei concurente de la Puterea dragostei încearcă să o determine, telefonic, să nu se gândească la situații grave.

”Mi-a spus că nu trebuie să mă panichez atât, fiindcă acolo, în spital, nu intră oricine, oamenii  care vin la clinică sunt controlați și nu ar trebui să îmi fac griji! Cu toate astea, eu îmi fac griji, fiindcă văd toate aceste informații zilnic, se tot vorbește la televizor și...e normal. Sincer, chiar dacă, poate, nu aș vrea să cred că este real sută sută ce se spune, deoarece cu cât crezi și te panichezi cu atât atragi lucrurile astea spre tine, tot mă afectează”, a comentat Mari de la Puterea dragostei. Citeste si: Bogdan Mocanu de la Puterea dragostei, probleme serioase de sănătate: „Nu știu dacă este vina mea”

Mari de la Puterea dragostei este speriată pentru mama ei din Italia! ”O să se izoleze zona, de fapt tot centrul Italiei, timp de o lună”

Mari de la Puterea dragostei este speriată pentru mama ei din Italia, mai ales că are și informații de ultim moment. ”O să se izoleze zona, de fapt tot centrul Italiei, timp de o lună. Pe mine asta mă sperie, pentru că dacă o să fie ceva mai grav de atât, eu nu am să pot să o mai văd, nu o să poată veni la mine, și nici eu nu am să pot să mă duc la ea. Știu că este destul de mare, se poate proteja, are destul de mulți prieteni acolo, stă de 10 ani în străinătate, are familie. Pe de altă parte, mă are pe mine acasă și este îngrijorată pentru mine și eu pentru ea! Sper să se termine la un moment dat acest coșmar”, a conchis Mari.

Galerie foto 
Citește și:

Cătălin de la Puterea Dragostei, acuzat că s-a dus în România pentru Roxana: „Dacă vreau, mă dau la orice femeie!”

Imagini șocante! Condițiile mizere în care sunt ținuți românii, într-un centru de carantină din Bihor

Suferi de hipertensiune? Top 5 ceaiuri care îți scad tensiunea. Sunt cele mai bune remedii naturale

Adelina Chivu, mărturii impresionante din Milano, oraș aflat în carantină în epidemia de coronavirus! Ce i s-a întâmplat la cumpărături

Românii se organizează pentru o rugăciune colectivă împotriva coronavirusului! Ceremonia e condusă de un maestru în Feng Shui!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies