ULTIM MOMENT! Loredana Chivu s-a împăcat cu None de la Puterea dragostei! Avem dovada si imagini exclusive cu cei doi în ipostaze apropiate!

După o mică perioadă delicată în cuplu, Loredana Chivu și None formează iarăși un cuplu frumos

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

În urmă cu o săptămâna, toată lumea vorbea despre o despărțire a Loredanei Chivu de None, cel mai îndrăgit concurent de la Puterea dragostei, bărbatul alături de care frumoasa femeie trăise clipe de neuitat!

Ca o dovadă că lucrurile păreau terminate între ei, Loredana și-a postat o serie de statusuri triste, în care dădea de înţeles că nu mai are iubit. "Da, sunt singură, dar asta nu înseamnă că sunt şi disponibilă", a scris ea, apoi a completat cu o altă frază care prezenta starea sa de spirit din acel moment! "Pot fi fericită şi de una singură. Dar, în zile ca asta, am nevoie să mă ţină de mână. E greu să mergi cu o inimă îndurerată", a menționat fosta asistentă TV.

Citeste si: O tânără din Iași a fost sechestrată 48 de ore de iubit! După ce a bătut-o, a tăiat-o cu drujba

Citeste si: Kilogramele se topesc pe zi ce trece! Plușica de la Puterea Dragostei nu mai arată deloc ca atunci când era în emisiune

Citeste si: O actriță extrem de cunoscută a încercat să se sinucidă! Cum a fost găsită

Loredana Chivu este din nou cu None! În ce situație au fost văzuți dansatoarea și fostul concurent de la Puterea dragostei

De aici, și întrebarea… să fi durat doar o lună povestea de dragoste? Paparazzii WOWbiz.ro au în premieră răspunsul, firește completat de imagini. Ei bine, să nu mai lungim vorba, și să vă spunem că, din fericire, Loredana Chivu este din nou cu None! Cei doi au fost surprinși, duminică, într-un mall din zona Dristor, de unde blonda intenționa să își cumpere câteva ținute estivale! Cum era și firesc, dansatoarea și fostul idol al femeilor de la Puterea dragostei se comportau ca un cuplu, el era extrem de protector, în timp ce ea era zâmbitoare, semn că, în sfârșit, se putea declara fericită!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate