ULTIMA DECIZIE a familiei! Ce vrea sa faca in mare secret fratele cel mare al Cristinei Topescu, inainte de incinerare | EXCLUSIV

Cristina Țopescu va fi incinerată, dar familia a decis ca preotul să îi citească totuși din cartea sfântă, totul în mare secret

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Cristina Țopescu va fi incinerată, joi, la Crematoriul Vitan- Bârzeşti din Bucureşti. Surse din preajma familiei au anunțat că, la fața locului, va fi prezent fratele mai mare al realizatoarei TV, Cristi Ţopescu, iar cenuşa sa va fi dusă în Oradea, localitatea în care trăieşte mama sa în prezent, după o perioadă lungă de stat în Germania.

Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare, duminică seara, în jurul orei 22.00, de o vecină, care îi era și apropiată. Speriată că nu reușea să dea de vedetă, femeia a apelat, inițial, la alte persoane din Tunari, orașul în care Cristina Țopescu locuia de câțiva ani, în chirie, apoi a sunat la 112. Anchetatorii prezenți la fața locului au constatat că jurnalista decedase de mai multă vreme, în urmă cu aproximativ două săptămâni, după ce au observat că trupul îi era în stadiu avansat de degradare, chiar mumificat.

Citeste si: Horia Ivanovici, atac dur la familia Cristinei Țopescu! ”Mămica regretă amarnic azi că n-a insistat cu telefoanele”

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

Citeste si: Andreea Esca, șocată de vestea tragică a morții Cristinei Țopescu. Cele două au lucrat împreună trei ani

Citeste si: Familia Regală, mesaj sfâșietor după moartea jurnalistei Cristinei Țopescu

Cristina Țopescu va fi incinerată! Înainte, va fi depusă la capela Cimitirului Bellu din Capitală

Surse INML au declarat că cea mai probabilă cauză a morţii Cristinei Ţopescu ar fi fost un infarct, însă, după necropsie au luat în calcul și varianta unui accident vascular, întrucât la analizele preliminare s-au găsit urme ale unor substanțe generate de medicamente luate în special pentru a induce somnul!

Până la aflarea rezultatelor exacte oficiale, să mai menționăm faptul că jurnalista va fi depusă, azi, la capela Cimitirului Bellu din Capitală, iar joi, la decizia familiei, s-a luat o decizie controversată. Cristina Țopescu va fi incinerată! Cu toate acestea, apropiații au dezvăluit că rudele ar dori să facă o slujbă scurtă, nu una tradițională, una care să fie secretă, pentru sufletul Cristinei, departe de ochii curioșilor.

Cine a fost Cristina Țopescu. Fiica lui Cristian Țopescu, găsită moartă în casă

Cristina Țopescu a murit, dar oamenii trebuie să își aducă aminte totul despre ea, ca despre o valoare a presei românești. Jurnalista a fost absolventă a Facultatii de Limbi Străine, secția engleza - italiană, din cadrul Universității București. Încă din copilărie, aflată în preajma marelui Cristian Țopescu, tatăl ei,  a fost atrasă de mirajul micului ecran, în perioada 1970 - 1979 apărând chiar  în nenumărate emisiuni pentru copii și tineret produse la TVR. O vreme, după terminarea studiilor universitare, a lucrat la revistele culturale "Contemporanul" (corector) și "Cinema". În plus, Cristina Țopescu făcea și traduceri ale filmelor care circulau atunci pe video. În vara anului 1989, a încercat să ajungă clandestin în Germania (unde se afla mama sa, prima soție a lui Cristian Topescu), dar a fost prinsă la graniță, astfel că, timp de mai multe luni, a stat după gratii, fiind eliberata la începutul lui 1990, când democrația s-a instalat și în România. A revenit în televiziune in 1991,la Pro Tv, la Antena 3, TVR, apoi la Prima TV. 

Galerie foto 
Citește și:

Cum a fost Cristina Ţopescu dată afară din casă şi lăsată în stradă de Primăria Bucureşti! Vezi când s-a întâmplat totul şi cum s-a ajuns în această situaţie!

Prietena Cristinei Țopescu, val de acuzații după ce a vorbit despe ultimii ani din viața jurnalistei: „Ești o falsă. Trăia dacă nu o lăsai singură”

Cristina Ţopescu a dezvăluit de ce nu s-a măritat niciodată: „Încrederea mea în căsnicie a fost zdruncinată de copil. Poate că în sufletul meu nu mai e loc acum de altă iubire”

Cristina Țopescu a vrut să plece din România, în urmă cu 2 ani și jumătate! Vedeta și-a căutat un job în Italia dar s-a răzgândit în ultimul moment

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut sarcina: „Vom plânge până vom rămâne lipsiți de lacrimi”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies