Familia Regală, mesaj sfâșietor după moartea jurnalistei Cristinei Țopescu

Familia Regală a României a transmis un mesaj la scurt timp după aflarea veștii cutremurătoare care a întristat toată țara. Cristina Țopescu a murit!

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Moartea Cristinei Țopescu a șocat o țară întreagă și foarte mulți oameni au simțit nevoia să-și prezinte regretele. Jurnalista a fost îndrăgită de toți colegii din generația ei, și nu numai. 

Familia Regală, mesaj sfâșietor după moartea jurnalistei Cristinei Țopescu

Vestea cutremurătoare a ajuns și la Casa Regală care a dormt să transmită un mesaj de condoleanțe. 

fara descriere

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

"Vestea morții premature a jurnalistei Cristina Țopescu a fost primită cu nespusă tristețe de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și de Alteța Sa Regală Principele Radu. Intelectual rafinat și jurnalist de televiziune de vocație, Cristina Țopescu a avut o respectată carieră publică de patru decenii, în care a dovedit o neobișnuită discreție, noblețe sufletească și profunzime a spiritului. În mai 2005, Cristina Țopescu a realizat unul dintre cele mai de succes filme documentare despre Familia Regală, numit "Regele Mihai – Nihil Sine Deo" și produs de La Fix Media Production. În iunie 2012, Cristina Țopescu a fost învestită cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, într-o ceremonie care a avut loc la Sala Regilor din Palatul Elisabeta. Majestatea Sa Margareta și Principele Radu transmit condoleanțe familiei îndoliate și întreaga lor compasiune colegilor de breaslă ai Cristinei Țopescu!", este mesajul transmis de Familia Regală a României, postat pe Facebook. 

Citeste si: Cristina Țopescu, disperată în ultimul ei apel telefonic: „Nu mai pot să respir, mi se încleștează maxilarul"

Citeste si: Ipoteză șoc lansată de anchetatori în cazul morții Cristinei Țopescu! Se caută substanțe periculoase! Procurorul de caz a cerut necropsia câinilor morți! Vrea să afle de ce au murit animalele! EXCLUSIV

Citeste si: Când a fost de fapt ultima apariție publică a Cristinei Țopescu! ”Plângea” FOTO

Regele Mihai, idol pentru Cristina Țopescu

În timpul vieţii, Cristina Ţopescu şi-a exprimat de mai multe ori admiraţia pentru Regele Mihai, pe care îl avea drept reper moral.

Jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită moartă în propria locuință, duminică seară, după ce apropiații spun că nu mai știau nimic de ea de aproximativ trei săptămâni. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate