Ultima dorință a lui Doru Durleci a fost împlinită. Mesajul cutremurător scris pe crucea lui: ”Am fost nevinovat”

Doru Durleci, acuzat de crimă, a fost înmormântat! Avocatul acestuia a transmis un mesaj tulburător!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Doru Durleci este unul din cei trei argeșeni condamnați în cazul triplei crime de la Stoenești. Bărbatul a sfârșit, infectat cu coronavirus, la Penitenciarul Craiova. Florentin Sorescu, avocatul familie, este cel care a postat un mesaj tulburător pe Facebook, spunând că ultima dorință a lui Doru Durleci a fost împlinită.

Pe crucea lui Doru a fost trecut mesajul: „Am fost nevinovat”.

Citeste si: Gheorghe Dincă este protejat ”mai bine decât Iohannis”, în închisoare! Dezvăluirile lui Marius Csampar, fost condamnat pe viață, despre ”monstrul din Caracal”: ”Stă singur și iese doar cu 2 mascați după el”

Bărbatul a fost condamnat pentru tripla crimă de la Stoenești din aprilie 2016. Atunci o tânără de 17 ani, tatăl ei și bunicul acesteia au fost înjunghiați cu 48 de lovituri de cuțit. Doru Durleci a fost condamnat, în acest dosar, și încarcerat în Penitenciarul de Maximă Securitate de la Craiova.

Citeste si: Cristian, șoferul de TIR român care și-a omorât iubita, condamnat la ani grei de închisoare! Mihaela își dorea să se despartă de el

La înmormântare a fost prezent şi Vasile Durleci, condamnat şi el în acelaşi dosar, singurul său copil în viaţă. Laurenţiu Durleci a primit cea mai mare pedeapsă pentru crima de la Stoeneşti. Acesta s-a sinucis în urmă cu câţiva ani, după ce a fost încarcerat.

Citeste si: Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament- bzi.ro

Ieri a fost îngropat Doru. După mai bine de o săptămână după ce a fost eliberat în urma decesului care i-a curmat chinul. I-a fost îndeplinită şi dorinţa, aceea de a i se scrie pe cruce că a murit nevinovat. Azi m-a sunat Vasile ca să îmi spună cu vocea gâtuită că cei de la penitenciar l-au dus şi pe el la înmormântare Şi-i părea rău că şi-a uitat în cameră scrisoarea pe care voia să i-o pună lui taică-su în buzunarul de la piept.

– Plângea şi preotul, domnule avocat! Toată lumea plângea. Nici nu vă imaginaţi ce-a putut fi acolo. Toţi spuneau că e mare păcat, c-a murit nevinovat”, este mesajul scris pe Facebook, de Florentin Sorescu, avocatul familiei Durleci.

Crucea lui Doru Durleci

Crucea lui Doru Durleci

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Procesul crimei de la Stoenești a ajuns la CEDO

Procesul celor doi, tată și fiu, a ajuns până la CEDO, datorită avocatului, cel care a încercat să demonstreze că autoritățile s-au înșelat. Conform avocatului, singurul vinovat, al crimelor, care au avut loc acum cinci ani, este Laurenţiu Durleci, celălalt fiu condamnat al lui Doru Durleci, care s-a sinucis după ce a ajuns în închisoare.

O sun şi pe mama Durleci. Abia poate vorbi de atâta amar. Îmi povesteşte si ea cum plângea preotul şi toţi cei din sat. Şi cum nu numai pe cruce, dar şi pe coroane oamenii au scris că Doru a murit nevinovat. – Dar Doru s-a dus, zice ea. Iar Vasile e încă acolo. Şi trebuie să-l scoatem de-acolo, domnule avocat. Cât mai urgent să-l scoatem. Ca să pot pleca şi eu de-aici, că nu mai am viaţă”,  mai spune avocatul Floretin Sorescu.

Crucea lui Doru Durleci

Crucea lui Doru Durleci

[Sursa foto: Facebook]

Totodată, avocatul familiei este de părere că Doru a murit din cauza nepăsării şi indolenţei și nu a virusului COVID-19. „Între timp, însă, lucrurile au luat o turnură neaşteptată. Se pare că pe Doru Durleci nu Covidul l-ar fi omorât, ci incompetenţa şi nepăsarea. În urma unui control au fost prelevate probe pentru a fi trimise la LSM Craiova (sau Bucureşti?) întrucât există indiciile unui (pre) infart peste care s-a suprapus o medicamentaţie greşită. Un lucru este cert: nu i s-a făcut un al doilea test, iar cei care au iniţiat controlul au găsit o serie de nereguli, înştiinţând familia de acest lucru”, a scris pe Facebook, avocatul Florentin Sorescu.

Privesc la crucea lui Doru şi mă gândesc că această cruce a fost, totodată, pusă pe întregul sistem juridic românesc. Şi pe noi ca societate, ca popor, ca ţară. Pentru câ toate acestea s-au întâmplat şi se întâmplă sub ochii noştri. Şi-am devenit atât de cenuşii încât nu mai ştim să preţuim nici aerul pe care-l respirăm. PS. Îmi sare în ochi, la final, un mic amănunt pe cruce: în loc de Durleci este scris Dureci. Bănuiesc că este o simplă scăpare, dar nici că se potrivea mai bine. Dureci de la durere…”, a mai scris avocatul, pe internet.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Leo de la Strehaia a sunat-o pe Dana din închisoare și a implorat-o să nu-l părăsească! Femeia s-a prezentat marți la procesul de divorț: ”Pot să spun că-l mai iubesc”!

Probleme în închisoare pentru mama lui Leo de la Strehaia! Femeia suferă de COVID și nu a mai luat legătura cu familia! ”Au condamnat-o la moarte pe Patroana”

Leo de la Strehaia, condamnat la doi ani și jumătate de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală

Horoscop Zilnic Luni 18 Octombrie 2021: Săgetătorii au o zi plină, Taurilor le recomandam azi să nu intre în discuții financiar

Bombă despre vaccinul Pfizer! S-a aflat adevărul. E vorba de cel mai periculos efect

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Alertă! Liviu Dragnea anulează căsătoria cu Irina Tănase. Ea a vorbit prima: E urât

Ana Muntean, „amanta lui Ciprian Marica”, dezvăluiri inedite despre relația cu fostul fotbalist: „Nu am niciun fel de regret”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies