Ultima dorință a unui bărbat aflat pe patul de moarte! A vrut să-și mai vadă câinele încă o dată, iar ce s-a întâmplat după este sfâșietor

Un veteran din America a avut parte de una dintre cele mai emoționante întâlniri din viața de lui. Pe patul de moarte, a fost vizitat de câinele lui, Patch.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Când veteranul de război John Vincent a fost internat într-un centru de îngrijiri paliative săptămâna trecut, el a avut o singură dorință de pe patul de moarte: să-și la ia revedere de la câinele lui, Patch.

John Vincent, în vârstă de 69 de ani, a fost spitalizat într-o clinică din Albuquerque, New Mexico, înainte de a fi transferat într-un azil pentru a-și trăi ultimele zile de viață. Pentru că nu are familie în zonă, bărbatul și-a dorit să-l aibă aproape pe câinele lui, un Yorkshire Terrier în vârstă de șase ani.

Patch se afla deja în grija unei asociații care se ocupa de animalele fără stăpân, cand Adam Ricci, șeful operațiunilor de acolo, a primit un telefon din partea azilului în caer era John Vincent. I-au spus că bătrânul nu mai are mult de trăi și că ar vrea să-și mai vadă o dată animalul de companie.

„Am spus da imediat. L-am lăsat pe Patch o zi întreagă la azil, pentru a-și petrece ziua cu John Vincent”, a declarat Adam Ricci.

Citeste si: Cum arăta Roxana Prințesa Ardealului pe vremea când cânta cu Nicolae Guță. Artista a trecut printr-o transformare spectaculoasă

Citeste si: Adrian Minune a chemat ambulanța acasă pentru un motiv halucinant. Medicilor nu le-a venit să creadă de ce au fost chemați

Citeste si: Elev, bătut și umilit la o școală privată din București: „Mami, am inima neagră. Nu mai pot. Nu înțeleg cu ce am greșit!” Ce mesaj i-au scris pe tablă

fara descriere

Ce s-a întâmplat după ce bărbatul și-a văzut din nou câinele

Patch s-a întors la adăpostul de animale, dar povestea lui a devenit virală. Imaginile cu reuniunea lui cu stăpânul aflat pe patul de moarte a emoționat o lume întreagă și oameni din toată America și-au exprimat dorința de a-l adopta pe cățel și de a-i oferi un cămin. Nu a durat mult și micuțul animal a ajuns la noua lui familie. 

sursa foto: Albuquerque Animal Welfare

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate